Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?
- Konu Sahibi Lina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşım ben 2 seneden beri sir ağdayla kendim alıyorum o rahatlığı sana anlatamam benim fazla tüyüm yoktu ve hiç artış da olmadı aksine inceldiler şimdi çıktıklarında hiç göze batmıyolar kiiiiii ben kıla tüye uyuz olan bi insanım dediğin gibi aldıktan sonra ipek gibi oluyor kolların pürüzsüz harika bayılıyorum mesela ben kuzeniminkini de alıyorum o daha tüylüdür benden onunkilerde yaklaşık 1 yıl oldu ve ciddi boyuutta azaldı kollarını sarmış gibiydi tüyleri şimdi daha seyrek ve öncekine göre ince ben aldır derim yani
Bende alıyorum.. Bir artma olmuyor aksine azalma oluyor tabii ki aldığın yönteme bağlı ama...
Ancak, benim cildim çok hassas.. Morarma ve zedelenmeler oluyor.. Buna dikkat et istersen...
Bence büyük rahatlık ve özellikle takıya meraklı biri olarak diyebilirim ki takılar çok daha güzel duruyor....
Ancak, benim cildim çok hassas.. Morarma ve zedelenmeler oluyor.. Buna dikkat et istersen...
Bence büyük rahatlık ve özellikle takıya meraklı biri olarak diyebilirim ki takılar çok daha güzel duruyor....
Bende alıyorum.. Bir artma olmuyor aksine azalma oluyor tabii ki aldığın yönteme bağlı ama...
cnm işte bnmde cildim çok hassas ondan çekiniyorum bacaklarımda falanda batıklar çıkıyo bir kere deniicem bi kereden bişey olmas heralde
cnm işte bnmde cildim çok hassas ondan çekiniyorum bacaklarımda falanda batıklar çıkıyo bir kere deniicem bi kereden bişey olmas heralde
Bence bir dene ama önce yukarıda bir yerde yani hergün görünmeyecek yahut da saklayabileceğin bir yerde. Acıya dayanamazsan ya da çok morarırsa devam etmezsin. Ben öyle yapmıştım.... Bir arkadaşım böyle yapmamıştı ve bileğinin üzerinde bir tenis topu büyüklüğünde ağır bir çürük ile dolaştı uzun süre... Onu saklamaya çalışmak ise cabası...
ben bildiğin epilasyon aletiyle alıyorum cnm hemde baştaan sona kadar.bendede çok kıl dönmesi gibi şeyler oldu başta ama o benim heryerimde var zaten.ala ala alıştı, şimdi bi sorun yok ve çok rahatım.ben malesef sir ağda gibi şeyler yapamıyorum.alıncak çok yerim var çünkü kuru bi çözüm bulmak istedim.heryere epilasyon aleti kullanıyorum alıştım zaten:)bide minikler çıkınca bekleyemiyorum çünkü tenim beyaz tüyler siyah.azalma baya var.rahatsız olanlar hiç düşünmesin çok gsl çünkü temizlenince :)
arkadaşlar ben o kadaar tüylü biri değilim.normal her bayanın aldırdığı yarım bacak, koltuk altı ve genital bölge temizliği yapıyorum.tüylerimde sık değildir.ama o acı varya o acııı.mahvediyor beni.o yüzden kollarımı aldırmak mı tövbe..birde onu araya sokamam.o 3 bölgeyle uğraşamıyorum birde kol çıkarsa yandık.aman orasıda hafif tüylü oluversin.beğenmeyen oğluna almayıversin:)
ilaç değil canım bunlar. Protex bakteri öldüren bi sabun.Marketlerde var..Batican da bildiğin terdirdiyot.Protexle yıkayıp,baticon la iyyyiiiiceeene mikroplardan arındırıyorum..
Benim ilk iki sefer çok feci olmuştu. Sonra bu şekilde 4-5 defa daha aldım, bişe olmadı. Sirle alıyorum ama hassas ciltler için olan bi sir kullanıyorum.Pempe,pudramsı gibi.. Azalma oldu ama sirle aldığım için değil sanırım. İki kür bioder kullandım ben. 2 aydır kollarımı hiç ellemiyorum. Tüy şeklinde,bazı yerlerde kellikler var..Memnunum yani..
Benim ilk iki sefer çok feci olmuştu. Sonra bu şekilde 4-5 defa daha aldım, bişe olmadı. Sirle alıyorum ama hassas ciltler için olan bi sir kullanıyorum.Pempe,pudramsı gibi.. Azalma oldu ama sirle aldığım için değil sanırım. İki kür bioder kullandım ben. 2 aydır kollarımı hiç ellemiyorum. Tüy şeklinde,bazı yerlerde kellikler var..Memnunum yani..
carmincim o dediğini bacaklara falan yapsak olur mu acaba benim başka yerlerimde böle oluyo bazen..bi çözüm arıyodum :)
Canım ben zaten başka yerlerime çözüm ararken buldum bunu. Baticon sürmemi doktorum tavsiye etmişti. Hatta bana dediki "Sir ağdadan sonra öyle yok bekle,su değince kötü olur demiceksin,hemen yıka ve baticon sür" dedi..Yağıyla falan bekletmicekmişsin.
carmincim biliyorum protexi bi ara yüzüm için kullanmıştım.çok da memnun kalmıştım.ama baticon hiç denemedim.tüyleri almakda çözüm değilki bide bunlarla uğraşıyoruzdediğni kesin yapıcam çünkü çok kafama takılıyo bu benim.tertemiz oluyo ama bu kes kızamık gibi görünüyo.çok saol cnm..
kıslar peki makineyle alan varmı?
alan varsa sorun yaşayan varmı? (morarma falan gibi)
CANIM BEN MAKiNAYLA ALIYORUM AMA KOKTEN ALAN BASLIGIYLA DEGiL DE 2. Bi BASLIGI DAHA VAR O KOKTEN ALMIYOR JiLET GiBI YUZEYSEL ALIYOR. AMA BEN MEMNUNUM NE CANIM YANIYOR NE DE MORARMA OLUYOR. USTELiK CIKMASI DA 1 AYI BULUYOR.
ilaç değil canım bunlar. Protex bakteri öldüren bi sabun.Marketlerde var..Batican da bildiğin terdirdiyot.Protexle yıkayıp,baticon la iyyyiiiiceeene mikroplardan arındırıyorum..
canım benim de çıkınca tüyeler kaşıntı oluyor çok fazla şimdi görsen kaşımaktan yara oldular bepanten sürüyorum ama yine de kızamık lekeleri gibi duruyor sen de oldu mu ?