- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alalı daha bir hafta bile olmadı ama çıkmaaya çoktan başladı bile.
Çooookkk mutsuzum Napıcam şimdi ben
canm bioderi ne kadara aldın
canım seni çoook iyi anlıyorum ben de 16 yaşındayım ve doğduğumdan beri tüy sorunundan muzdaripim. 10 yaşımdan beri dudak üstümü alıyorum 12 yaşında da tüm vücuda başladım kol bacak koltukaltı bikini... başta ağda için kuaföre gitmek en iyisi sonra zaten insan kendi yapmak istiyor. ayrıca kollarını aldıktan sonra gelecek tepkilerden çekinmeni de bir yaşıtın olarak çok iyi anlıyorum ama zaten kılsız kız diye bir şey yok kıllarını alan ve almayan kız var... o kolları köse gibi olanlar da alıyor merak etme sen :) hem tepki verseler de bence bu kötü değil yani. ben artık rahat davranıyorum bu konuda. neyse bu sorunu çözmüşsün anladığım kadarıyla :) kesin aldırmaya devam et bence ama sir ağdadan şaşma, kol ve bacakta siri tek geçerim :) ama önce kuaföre git en azından birkaç kere o arada da ağdacı kadını iyi gözle, sonra istersen kendin de yapmaya başlarsın.
bu arada özellikle ilk alışta biraz hızlı çıkabilir, yine de 1 hafta fena bir süre değil aslında. tabi alınacak kıvama gelmesi için en az 3 hafta beklemelisin. azalması için de havadan sudan ürünler tavsiye etmek istemem ancak etkisini yakından gördüğüm BİODER diye bir krem var, kuzenim 21 yaşında şu an, yaklaşık 1-1.5 yıl boyunca kol ve bacaklarına her gün sürdü şimdi tamamen bitti sanki epilasyon yaptırmış gibi... ben de 3 aydır kullanıyorum ve şimdiden etkisini hissetmeye başladım. 2 haftadan önce başlarını bile göstermiyor tüylerim artık :) denemekten zarar gelmez bence, kremin hiçbir yan etkisi yok çok da güzel kokuyor, ama azıcık pahalı
Canım,madem almaya başlamışsın şöyle yap.Aycangul arkadaşımızın açtığı bi topik var,her ay tarihler veriyo bize,dolunaya göre alıyoruz tüylerimizi,herkes çok memnun.Ben de çok tüylüydüm bioderin kremini kullandım 1-1,5 ay kadar,sonra bırakıp sir ağdasını kullanmaya başladım,hem azaltıyor hem inceltiyor ve dolunay zamanıyla da birleşince baya baya azaldı tüylerim.Eğer kremini alamazsan sadece sir ağdasını al,o bile çok faydalı.Tavsiye ederim.
tatlım ilk aldıktan sonra 1 ay içinde hızlı uzar ama sonra cok yavaslar..Birazcık daha dayan..Al gitsin takma..Sonra aldıkça azalıcak gör bak
karınca yağına nedense güvenemiyorum ya :) neyse umarım faydasını görürsün ama ben biodere devam
aldın mı bılmıorum ama bende alınınca cok farkedılır dıe yakıorum o zaman kısalıo cok rahatsız edıcı olmuo tavsıye ederım :)
Canım kollarındaki tüylenme sadece bilekten dirseğe kadar mı yoksa dirsekten omza kadar çıkıyor mu? Eğer dirsekten omza kadarsa yani kolun üst bölümlerinde varsa patolojik veya hormonal bi sorun vardır. Eğer üst kısımlarda yoksa ve sadece bilekten dirseğe kadar aşırı kıllanma olsa bile bu durum genetiktir.Ağda yaptır, zamanla kıl köklerin zayıflar,yumuşar ve azalmış gibi olur tatlım,rahatsızlık vermez
Canım kollarındaki tüylenme sadece bilekten dirseğe kadar mı yoksa dirsekten omza kadar çıkıyor mu? Eğer dirsekten omza kadarsa yani kolun üst bölümlerinde varsa patolojik veya hormonal bi sorun vardır. Eğer üst kısımlarda yoksa ve sadece bilekten dirseğe kadar aşırı kıllanma olsa bile bu durum genetiktir.Ağda yaptır, zamanla kıl köklerin zayıflar,yumuşar ve azalmış gibi olur tatlım,rahatsızlık vermez
merhaba canım bende de aşırı tüylenme sorunu var. benim bilekten dirseğe kadar olan bölümün tüyleri, dirsekten omuza kadar olan bölümden daha az. üst kolumda omuz da dahil sık ve uzun tüyler var ve hiç almadım daha, çok kötü bir durum...
Ooofff daha alalı 10 gün oldu ama şimdiden sert ve dik çıkıyolar. Biri kılların yönüne göre demişti benim gittiğim kuaför kartuş ağdayı sürdü ve bezle gelişi güzl yapıştırdı çekti hiç yöne ona buna bakmadı sert dik ve hemen çıkmasının bununla bir alakası var mıdır
yoksa herkesin az ve zayıf kılları çıkarken benim neden jiletle alınmış gbi çıksın ki.
ayrıca elimi değdirince batıyoo