• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarımda ki tüyler, erkek kolundan beter..

kızlar şu depilissima nın sir ağda setini aldım 35 tl ye,içinde sir ağda rolonu,ısıtıcısı,temizleme mendilleri,ve çekmek için kağıtları,,,
valla şimdiye kadar ben bu ürünü niye kullanmadım diye kafamı dövdüm resmen,
muhteşem bir ürün,
10 numara tek kelimeyle,
koltuk altımı ve bacaklarımı 20 dk. da bitirdim,pırıl pırıl oldular,herkese tavsiye ederim,
yapıştırdığım her yer ilk çekişte pırıl pırıldı,aynı yere 2. kez hiç uygulamadım,
ne büyük kolaylıkmış,kuafördede hiç aldırmamıştım,kendim epilatör kulanıyodum,,,
ama depilisima internetten araştırdım ve çoğunluk çok memenun diye aldım ve bende memnun kaldım
ayrıca sürekli kullanımda sir ağda tüyleride azaltıyormuş,,,,

En kısa zamanda bende almayı düşünüyorum. En etkilisi ve kuaförde zaman harcamayada gerek yok. Gerçekten iyi yapmışsınız :)

havalar serinken al kimse görmez aldığını uzun kollu giyceğin için,yaza kadar yavaş yavaş çıkmaya başlar zaten alınmış gibi durmaz o yüzden :1:

Tüyleri her aldığımızdan sonra mı 3 gün devam edicez yoksa sadece bir kere mi alıcaz orayı anlayamadım tam :S

Tüylerinizi aldığınız akşamdan itibaren 3 akşam arka arkaya yapcakmışsın canım.Sonra bırakıncaksın yine tüylerin uzayacak.Uzayınca yine alacaksın.Sonra yine 3 akşam daha..Böyle böyle 5 seans gideceksin :)

canım ben portakallı sesu sirli ağda özllikle yazın kollarımda kullanıyorum ve tüm vücudumda ve tüylerimi azallttı 12 lira fiyatı ısıt ince sür çek hiç acımıyor ben kendim yapıyorum on dakikada

canım 1 aydan uzun süre dayanıyor ve çok güzel görünüyor cildin krem falanda sürünce

Canım bunu psikolojk sorun haline getirme. bende 16 yasımdan berı evde kendım ağdayla alıyorum arasıra sirlede alıyorum. kçük küçük cıktıkça makınaylada alıyorum cok rahat alınmış gibi görünmesin diyosun ama pamuk gibi cok güzel görünüyor alınmış kol

Evet gerçektende anlıyorsunuz benimde endişem bu yüzden hep. Peki kolunda hiç mi yok yoksa tek tük var mı çünkü tek tük olması benim işime yarar. (:

Ve aldıktan sonra çoğu kişi dik dik çıktığını söylüyor gerçektende öyle oluyor mu?

Çok azaldı ve cansızlaştı eskiden şimsiyah ve upuzundu
Şimdi cansız ve kısa o tamamen bitsin istio almaya devam ediyor
Aldıktan sonra ilk çıktığında normal dik çıkıo tabi kaşını aldığında yeniden çıkanlar kadar dik
Ama çok cansız olduğu için tekrar alınabiliyor

Canım bunu psikolojk sorun haline getirme. bende 16 yasımdan berı evde kendım ağdayla alıyorum arasıra sirlede alıyorum. kçük küçük cıktıkça makınaylada alıyorum cok rahat alınmış gibi görünmesin diyosun ama pamuk gibi cok güzel görünüyor alınmış kol

Elimde değil öyle küçük şeyleri bile çok kafaya takan biriyim sanırım :( Almak şart oldu zaten artık çok teşekkür ederim ilginee :)

Çok azaldı ve cansızlaştı eskiden şimsiyah ve upuzundu
Şimdi cansız ve kısa o tamamen bitsin istio almaya devam ediyor
Aldıktan sonra ilk çıktığında normal dik çıkıo tabi kaşını aldığında yeniden çıkanlar kadar dik
Ama çok cansız olduğu için tekrar alınabiliyor

Umarım bendede aynısı olur . Onun içinde çok sevindim ne mutlu kurtulmuş :1:

Saol canım :69:
Ben şimdi bu nane olayını yüzümde deniyorum
Kullandığım bi ilaç yüzünden yüzümde tüylenme başladı
Umarım hepimiz kurtuluruz şu tüylerden :97:

Back