• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarımda ki tüyler, erkek kolundan beter..

benim öyle çok değil göze batmıyordu ama ben sevmiyordum ve bu sene kendim almaya başladım o kartuş sir ağdadan aldım kendim yaptım süppper oldu :62: tertemiz keşke daha önce alsaydım :66: ilk çıkarken hafif sert gibi çıkıyor ama bırakırsan almazsan eski yumuşaklığına dönüyor ama ben alıyorum kollarımın güzelliğini kapatıyormuş tüyler :21: maliyetide 4 lira sadece :9:

Evet tüysüz kollar çok güzeelll umarım azalır zamanla

canım bu kadar dert etme,üzme kendini.ergenlik döneminde olabilecek bir şey bu.zamanla azalacaktır.sir ağdaya devam et.ben de alıyorum kollarımı.2 haftada bir epilasyon aletiyle alıyorum.tertemiz oluyor.tüylü tüylü gezmekten iyidir.etrafındakiler anlasın aldığını ne olacak ki ? ne düşündüklerini önemseme, sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap.sık sık al.kendine güvenin gelecektir.aynı yollardan ben de geçtim canım seni çok iyi anlıyorum.

Evet artık takmıyorum o kadar fazla :( sadece çıkınca birazcık dert ediyorum o kadar oda dik dik çıkmasındn dolayı

evet agdayla alınırsa azalırdiye biliyorum .ama bende hiç kolumun tüylerin aldırmadım eşim bazen aa benimki kdar var diyor bende yok benimki daha uzun diyorum .o kadar ayrıntıda dışardan bakılınca belli değil renk koyu olmadığı için.bir de ince kıl belli etmiyor kendini.ama çok rahatsızlık verseydi alırdım canım.annemler bu ocakta ütüyolardı valla yanınca uzamıyo falna diyolardı ama denemedim hiç komşumuzda yakyordu daha doğrusu tavuk gibi ütüyordu kendini:27:

Benimki siyah olduğu için çok belli oluyordu o yüzden almam şarttı yani :)

dik çıkması normal ama kalınlaşmış olamaz sana öyle geliyordur ya... tüylerin yönüne göre almazsa kıl dönmesi ve batık gibi şeylere yol açar o daha çok, onunla çok alakası olduğunu sanmam. ağdada istikrar önemlidir bence devam et hem cidden kötü duruyor kolda kıllar.

Kalınlaşma değilde jilet gibi oldu biraz sanırım yeni yeni çıkmasından dolayı tam emin değilim yani :50:
Batık vardı evet sanırım nedeni oydu bende karınca yağı sanmıştım :26:

Bende 15 yaşındayım. 11 yaşımdan beri kolarımı alıyorum. Daha doğrusu anneme aldırıyorum. Benimkilerde senin gibi. Bence de aldır derim. Utanıyorsan benim gibi annene de aldırabilirsin. Utanılcak birşey yok bence. Senin çevrende olmayabilir ama çoğu kız alıyor kollarını. Sarartırsan çok sırıtır. Aldır gitsin. Ama anlayabiliyorlar ilk çıktığı zaman dik dik çıktığı için. Benim arkadaşlarım falan anlamıştı. :S Birşey olmaz ama diğer halinden iyidir (:

Son düzenleme:
Bende 15 yaşındayım. 11 yaşımdan beri kolarımı alıyorum. Daha doğrusu anneme aldırıyorum. Benimkilerde senin gibi. Bence de aldır derim. Utanıyorsan benim gibi annene de aldırabilirsin. Utanılcak birşey yok bence. Senin çevrende olmayabilir ama çoğu kız alıyor kollarını. Sarartırsan çok sırıtır. Aldır gitsin. Ama anlayabiliyorlar ilk çıktığı zaman dik dik çıktığı için. Benim arkadaşlarım falan anlamıştı. :S Birşey olmaz ama diğer halinden iyidir (:

tatlım çok mu tüylü birde annen neyle alıyor

yok tatlım ya..acımıyor..zaten çok azaldı artık,2 dakikada bitiyor..

Merhaba istenmeyen tüyler yazınızı okudum ben 25 yaşındayım benimde kollarımda tüyler var görüntü olarak rahatsız edici şekilde ..Bir kaça kere sir ağdayla aldırmıştım Düğün derneklerde . Sanki daha çoğaldı gibi ..Artık DEvamlı aldırmak istiyorum Sİz aldırmışsınız memnun kalmışsınız neler yaptınız anlatırmıısnz ?

kesinlikle aldır hemde hemen zaten diğer bölgelerde olduğu gibi hemen çıkmıyo enaz 20 gün sürüyo belirginleşmesi

Geçen hafta aldırdım artık heyoo :46:Güzel bee böyle insan daha bir kendine güveni geliyoo ne öyle kıllı kıllı durmuşum tamamdır ayda bir aldırcam artık azalsınlar :21:

Daha 16 yaşındayım geçen yaz tüy sarartıcı krem kullandım ama neredeyse bir kökten iki tane kıl çıkıyor hemde almadığım halde ve çok uzunlar. Erkek kolundan beter oldu. Çok utanıyorum. Çok kafaya takmaya başladım. Aldırmayı denedim ama daha yaşım küçük olduğu için çok utanıyorum yani aldığımın belli olmasını istemiyorum. Azalsa bile yeter bana :(
Lütfen acil yardım edin. Yaz geliyor ve ben şimdiden yarım kollu badileri nasıl giyceğimi düşünüyorum. Dolapta yazlıkları gördükçe hepsini paramparça edesim geliyor. :(:(:(
................................

Son düzenleme:
Kızlar selam :( normalde kıllı bi yapıya sahibim kabul ediyorum bunu ama kollarımda anormal derecede bi kıl yok..Hiçbir zaman kollarımı almayı aklımdan geçirmedim ta kii erkek arkadaşım bana bunu ima edene kadar,işten çıkmıştım erkek arkadşımla otururken işte kollarıma bakarak saçma saçma şeyler dedi sen temiz bi kızsın kolların niye böyle gibi :( beni yerin dibine soktu daha neler neler eve gelip saatlerce ağladım :( internette araştırdım falan gerçekten erkek çoğunluğu olan forumlarda kızlarla acayip dalga geçiyorlar kol kılları yüz kılları vs. Ben yeri geliyor 2 ay kaş bıyık aldıramıyorum maddiyatsızlıktan :/ sorum

- Kol kıllarını ilk başta neyle almalı ? Hazır ağda bantları işe yarıyor mu ?
- Aldıkça azalır mı ? Arkadaşım aldırdıktan sonr kıllar dik dik çıkmaya başlamştı ve ağda yaptığı belli olmuştu buda çok dikkatimi çekmişti o yüzden ürküyorum.
- lazer kol tüylerinde pek fayda etmiyormuş :/ önerebileceğiniz yöntemlere açığım.

Erkekler bu kol üzerindeki kıllarla çok dalga geçiyorlar.
Bunu fark ettiğimde çok şaşırmıştım cidden.
Ama aldırmaktan yana olmadım hiç.
Bugünseeee kuaförüme gidip aldırdım ve kızlar cidden bebek teni gibi oldu ve bunca zaman erkek kolu gibi kıllı kolla gezdiğim için nefret ettim kendimden :1:

canim ben de 16 yaşındayım benimde kollarım berbat,her yerım berbat zaten. ben daha aldırmadım aynı sebepten aldırdıgım belli olmasın diye. yaz gelince aldıracağım ve bi tane tüy azaltıcı ürün var çok olumlu yorumlar okudum onu kullanacağım. kullandıktan sonra seyrelirse bi daha almayacağım :)

Back