ılık ağdayda alıyorum eskisi gibi çıkmıyo ama herkesin aynı olurmu bilemiyorm canım:26:
Umarım olur. Teşekkür ederim yardımıınıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ılık ağdayda alıyorum eskisi gibi çıkmıyo ama herkesin aynı olurmu bilemiyorm canım:26:
Teşekkür ederim canımm :) orda kaya tuzu diyor norml tuzda olabilir dimi
olurmuş canım onu da araştırmıştım :)
Ağdayla Aldırırsan Zamanla Tüylerin Azalacak ve Geç Çıkacaktır..
seni çok iyi anlıyorum benim de kollarım falan hep öyle ağda işini de beceremiyorum hiç 16 yaşındayım ama tekrar deniycem ve nane veya tuz olayını da uygulıcam. sen şuan hangisini uyguluyosun nane mi tuz mu ve bi yararını gördün mü?
ben alınca çok acı çekiyorum ve aldıktan 3-5 gün sonra tekrar çıktıklarında cesaretim kırılıyo hep böyle mi olacak diye dertleniyorum biraz da ondan aksatıyorum sanırım ..
agda yaptıktan sonra '' karınca yumurtası yağı kremi '' kullanmanızı tavsiye ederim
aynı yaşta aynı şeyi bende yaptım. boyadım bidahada baş edemedim. ağdayla almaya başladım artık baya azaldı ve inceldi. ağdayla al acımıyor. ilerde istersen lazeer uygularsın.
agda yaptıktan sonra '' karınca yumurtası yağı kremi '' kullanmanızı tavsiye ederim
kız yurdundayken bazı arkadaşlarım ağdadan sonra karınca yumurtası yağı sürüyorlardı tüyleri azaltmak ve zayıflatmak için.. etkisini gördüler..tüm vücutta yarıyor ama ağdadan sonra kullanılıyor..bilginize
peki kırmamak için çıkış yönüne ters olmaması için napmalıyım ?
Daha 16 yaşındayım geçen yaz tüy sarartıcı krem kullandım ama neredeyse bir kökten iki tane kıl çıkıyor hemde almadığım halde ve çok uzunlar. Erkek kolundan beter oldu. Çok utanıyorum. Çok kafaya takmaya başladım. Aldırmayı denedim ama daha yaşım küçük olduğu için çok utanıyorum yani aldığımın belli olmasını istemiyorum. Azalsa bile yeter bana
Lütfen acil yardım edin. Yaz geliyor ve ben şimdiden yarım kollu badileri nasıl giyceğimi düşünüyorum. Dolapta yazlıkları gördükçe hepsini paramparça edesim geliyor.
cnm ben kolumdaki tüyleri ocakta yakıorum çok kolay ve rahat.onları ağdayla yada başka bişeyle alıpta çoğaltma bncee
kalbimiz birmiş:):)