Kollarımda ki tüyler, erkek kolundan beter..

Ağdayla Aldırırsan Zamanla Tüylerin Azalacak ve Geç Çıkacaktır..

seni çok iyi anlıyorum benim de kollarım falan hep öyle ağda işini de beceremiyorum hiç 16 yaşındayım ama tekrar deniycem ve nane veya tuz olayını da uygulıcam. sen şuan hangisini uyguluyosun nane mi tuz mu ve bi yararını gördün mü?

ben alınca çok acı çekiyorum ve aldıktan 3-5 gün sonra tekrar çıktıklarında cesaretim kırılıyo hep böyle mi olacak diye dertleniyorum biraz da ondan aksatıyorum sanırım ..

ama o tüylerin çıkış yönüne ve kırmanada bağlı oluyo. kırınca yada çıkış yönüne göre almayınca hemen ertesi gün çıkabiliyo. ben yarın ilk defa kuaförde aldırıcam o yüzden canım

aynı yaşta aynı şeyi bende yaptım. boyadım bidahada baş edemedim. ağdayla almaya başladım artık baya azaldı ve inceldi. ağdayla al acımıyor. ilerde istersen lazeer uygularsın.

kız yurdundayken bazı arkadaşlarım ağdadan sonra karınca yumurtası yağı sürüyorlardı tüyleri azaltmak ve zayıflatmak için.. etkisini gördüler..tüm vücutta yarıyor ama ağdadan sonra kullanılıyor..bilginize

aynı yaşta aynı şeyi bende yaptım. boyadım bidahada baş edemedim. ağdayla almaya başladım artık baya azaldı ve inceldi. ağdayla al acımıyor. ilerde istersen lazeer uygularsın.

Umarım benimde öyle olur. Bir dahada bilmediğim işlere bulaşmam zaten sarartmaymış dökmeymiş falan.
Azalsın tek isteğim o

Bende geçen gün internette görmüştüm işe yaradığını duymam iyi oldu. Hemen alıcam. teşekkürler :))

cnm ben kolumdaki tüyleri ocakta yakıorum çok kolay ve rahat.onları ağdayla yada başka bişeyle alıpta çoğaltma bncee

yeniden merhabaaa :)

ben iki saat önce falan kollarımı aldırdım kuaförde ve karınca yağı yumurtası aldım. aktar onun daha kısa sonuç verdiğini söyledi.ama erkek olduğu için çok bilgi vermedi.
nasıl kullanabileceğiim hakkında bilgi verebilir misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…