Kolları inceltme egzersizleri ve kuralları??

Pj_Muguet

2606ilkdevre
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
1.373
59
:KK52: delircem..Bıktım bu kollardan... ve bölye kas kas olasn istemiyorum inceltmek istiyorum...bana bildiğiniz en etkili egzersizleri söyler misiniz???:18:

benimde kollarım çok kalın nefret ediyorum kollarımdan .....spora gittiğimde hocama sormuştum bana bi hareket göstermişti hergün 15 tane 3 tur yaptım gerçekten inceldi denemenizi tavsiye ederim... 1.5 kiloluk 2 adet dambıl ı tek elimize çapraz şekilde alıyoruz.sağ ile başlarsak sol ayağımızı öne atıp sağ ayağımızı mümkün olduğu kadar geriye alıyoruz.sol bacağımız tam dizden kırık olup ayakla diz arası düz kalıcak(sol kolumuzu dizimize koyup destek alıcaz) pozisyonumuzu aldıktan sonra dambıllarımızı yere paralel olarak uzatıyoruz (ama yere değmiycek)tekrar geri çekiyoruz dirseğimizden kırarak ne kadar geri çekebiliyorsak..yarım bırakmıyoruz...bu hareketi 15 yapıyoruz sonra diğer elimize dambıllarımızı alıp 15 te diğerinde yapıyoruz. 3 tur yapmak gerekiyo..yani 15*3=45 kez umarım anlatabilmişimdir...10 gün içinde spora tekrar başlıycam hareketin yapılışını resimleyip eklerim..

dambıl ile çalışmak inceltmeyebilir çoğu kişide kas da yapabilir. pilates lastiğini deneyin mutlaka.

X