Kolik mi değil mi lütfen yardım

Sadece biraz zaman inanın bebeğiniz 3 aylık olduğunda bir rahatlama gelecek inanın bizde o zaman nefes aldık uykuları düzene girdi çok ağlamadı az kalmış sadece sabır
Hayır birisi gaz birisi alerji olabilir dedi hep kasıyor bebeğim kendini inşallah düzelir 3.ayda dua edin kızlar

Çok normal o zaman endişelenmeyin bağırsakları gelişiyor yakın zamanda normale dönecek mamasını değiştirmeyi düşündünüz mü bazı mamalar çok gaz yapıyor sanırım

Çok normal o zaman endişelenmeyin bağırsakları gelişiyor yakın zamanda normale dönecek mamasını değiştirmeyi düşündünüz mü bazı mamalar çok gaz yapıyor sanırım
Sma cpmfort kullanıyoruz bazen içerken kendini sağa sola atıyor noluyor anlamıyorum

Doktorunuza danışıp farklı bir mama deneyebilirsiniz Bebelac veya Aptamil gibi markalar

Merhabalar şuan bebeğim 9 aylık ve benim bebeğimde tamamen sizi tarif ettiğiniz gibiydi gazdan çoook çektik. 4. Ayda tamamen kesildi ama ben clinikid roll on şeklindeki masaj yağını kullandım. Ayak tabanına sürüp ovaladım, ellerime sürüp karnını ovaladım pırt pırt atıypr zaten o gazları o an. Birde her aksam yatmadan ilik suyla banyo sonrası masaj yaptim cok sukur kesiyordu. Yoksa surekli aglardı, kizarirsi

Yani normalde oynuyoruz gülüyoruz ediyoruz ama belli zaman sonra bi ıkınma geliyor sizdede oylemiydi?

Merhaba benim bebegim 1bucuk aylik. Gunumuzun nerdeyse tamami ıkınarak geciyor. Alt ve ust gazlarini aliorum 2 dk snra tekrar basliyor ikinmaya. Ozellikle memeyi emerken kıvranıyor bacaklarini cirpiyor agliyor ama o an memeyi birakmiyor emmeye devam ediyor. Bu dedigim genelde aksamlari oluyordu ama birkac gundur sabahtan basliyor.Gunde 4 defa falan kakasinida yapiyor. Bide kusma sorunumuz var acaba alerjisimi var yoksa Kolikmi diye merak ediorum sali.gunu doktora goturcez ne dicek.bakalm. sizce kolikmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…