Kolik bebek lütfen yardım 😢

Merhaba benim kızım 6 bucuk aylık. İlk 4 ay koliktne çok çektim. 3 aydan sonra azala ara vere vere bitti. Ama herşeyi denedim burada söylenen sadece tke bir şeyin gerçekten işe yaradığını gördüm. O da çingene beşiği. İsterse sallanmaya alışsın boşverin ama bi deneyin derim. Çünkü insanın psikolojisi dayanmıyor o ağlamalara. Çingene slaıncağında kriz gelince ekoyun hafif hafif sallayın muhtemelen sunacaktır. Ben daha erken duyup kuramadığım üzülüyorum. Ne damla ne diyet ne mesaj hiç işe yaramıyordu
Emin olamadım ama onu da deneyeceğim çünkü gerçekten dayanılacak gibi değil :(

Merhaba öncelikle umarım tez zamanda atlatirsiniz ama uzun süreli düşünmeyin güzel düşünün stres hiç yapmayın gaz için kaleodin damla önerebilir im illa ki yediklerinizden ictiklerinizden gaz alacak bunu onlemeniz için yediklerinize bir miktar kimyon atabilirsiniz hem sütünuzu artırır hemde yemeklerin gazını alıyor
Damla kullanmak istemiyorum artık çok fazla kimyasal aldı zaten :(

Kızlar merhaba benim 25 günlük bebeğim var sürekli ağladığı için bugün doktora götürdüm ve maalesef aşırı gaz sancısı varmış damla falan da verdi ama bana mısın demiyor sadece ağlıyor uyku bile yok psikolojim bozuldu artık
Symbiosys Probiyotik damla alın akşam üzeri kullanın biraz da karnına masaj yapın ya da ayakları ile karnına baskı yaparak masaj yapın baya rahatlatır. Benim kızım da 2 aylık akşam 9-12 arası asla susmuyordu bu damladan kullanıyorum 2 haftadır baya rahatladık en azından ağlaması geçti..

Gazı için Nurse Harveys gaz damlası kullandım, bebeğime iyi geldi ama doktoruna danışın, sakinleşmesi için de orhan osman kolik bebek şarkılarından dinlettim:) Bir de kolumda yüz üstü yatırdım.Geçecek merak etmeyin, çok zor zamanlar. Sallamaya alıştırmayın, ben sadece kucağıma alıp koridor boyunca yürüyordum, kaç tur atıyordum Allah bilir. Ama geçiyor, sabredin. Gaz damlalarının her bebeğe etkisi farklı, deneyerek bulmak lazım. Ben içeriğinde anason olmamasına dikkat ettim.

Kızlar merhaba benim 25 günlük bebeğim var sürekli ağladığı için bugün doktora götürdüm ve maalesef aşırı gaz sancısı varmış damla falan da verdi ama bana mısın demiyor sadece ağlıyor uyku bile yok psikolojim bozuldu artık
Allah kolaylık versin bu bir süreç geçiyor merak etmeyin ama biraz sabır lazım,arabayla gece yarıları çok turladık , arabaya binince uyurdu.Hiç bir gaz damlası işe yaramadı bende hepsini denedik.Ilık su kovası ve sürekli masajla gecti aylarımız.Tüm halıları toplamıştım evde pusetle dolaşarak uyuturdum,güzel havalRda sokağa çıkar en az 2 saat pusetle dolaştırıp gündüz uykularını yaptırırdım ahh ahhh …hepsi geçiyor ama 🌸🌸❤️

Canim sana onerim bebegin ayaklarini mutlaka sicak tut ve havluyu isit karnina sar bunu bikackere tekrarla ve hergun yapmaya calis sonra youtube de gaz masajlari var onlarida yap baska turlu kurtulamazsin sicak havlu kesinlikle ise yariyor ben damla falan kullandim gecmedi bu sekilde denedim rahatladi bebegim sende dene ama ayaklari mutlaka sicak olmali bebegin

Back
X