Kolik bebek lütfen yardım 😢

Merhaba benim kızım 6 bucuk aylık. İlk 4 ay koliktne çok çektim. 3 aydan sonra azala ara vere vere bitti. Ama herşeyi denedim burada söylenen sadece tke bir şeyin gerçekten işe yaradığını gördüm. O da çingene beşiği. İsterse sallanmaya alışsın boşverin ama bi deneyin derim. Çünkü insanın psikolojisi dayanmıyor o ağlamalara. Çingene slaıncağında kriz gelince ekoyun hafif hafif sallayın muhtemelen sunacaktır. Ben daha erken duyup kuramadığım üzülüyorum. Ne damla ne diyet ne mesaj hiç işe yaramıyordu
Emin olamadım ama onu da deneyeceğim çünkü gerçekten dayanılacak gibi değil :(

Merhaba öncelikle umarım tez zamanda atlatirsiniz ama uzun süreli düşünmeyin güzel düşünün stres hiç yapmayın gaz için kaleodin damla önerebilir im illa ki yediklerinizden ictiklerinizden gaz alacak bunu onlemeniz için yediklerinize bir miktar kimyon atabilirsiniz hem sütünuzu artırır hemde yemeklerin gazını alıyor
Damla kullanmak istemiyorum artık çok fazla kimyasal aldı zaten :(

Kızlar merhaba benim 25 günlük bebeğim var sürekli ağladığı için bugün doktora götürdüm ve maalesef aşırı gaz sancısı varmış damla falan da verdi ama bana mısın demiyor sadece ağlıyor uyku bile yok psikolojim bozuldu artık
Symbiosys Probiyotik damla alın akşam üzeri kullanın biraz da karnına masaj yapın ya da ayakları ile karnına baskı yaparak masaj yapın baya rahatlatır. Benim kızım da 2 aylık akşam 9-12 arası asla susmuyordu bu damladan kullanıyorum 2 haftadır baya rahatladık en azından ağlaması geçti..

Back
X