Kolik bebek anneleri bakın!!

Kolik olduğunu düşündüğüm bebeğimin hâlbuki allerjisi varmış diyete girince her gun ayni anda ağlama krzleri gecti

Merhaba acaba bebeğinizin şikayetleri ne durumda ne zamana kadar devam etti çünkü benimde 35 günlük bir kızım var uyku düzeni ve şikayetleri aynen sizin ki gibi

3,5-4 ay arası. Allah yardımcınız olsun sabredin geçiyor. oğlum 16 aylık hiiç unutamayacağım bir süreçti. ama geçiyor geçince süper oluyor. o zaman başlıyorsunuz keyifli keyifli anneliğe.. tabi ilk dönemde keyifli ama insanın bebişi ağlayıp çare bulamayınca tam istendiği gibi olmuyor

Kolik olduğunu düşündüğüm bebeğimin hâlbuki allerjisi varmış diyete girince her gun ayni anda ağlama krzleri gecti
Acaba benimde bebegimin alerjisi olabilir mi ?çünkü bizimde gaz problemimiz giderek azaldı ama gün boyu huysuz hep ağlıyor hic kucağımdan inmiyor ve hep meme istiyor sütümün yetmediğini düşünerek sağıp verdim ama ac olmadığı zamanlarda da 5 dk yerde durmuyor hemen ağlamaya başlıyor kucak istiyor ne yapacagimi şaşırdım hic bir iş yapamıyorum yemek bile yemeye fırsat vermiyor sadece gece 12 veya 1 gibi uyuyor sabah 7 ye kadar ama gecede uyanıyor tabi emmek için bir-kac kez ve şu an bebegim 45 günlük

Evet haklisiniz inşallah benim bebegimde kısa zamanda düzelir

Benim kızımda anlattığınız gibiydi akşam olan krizleri yaklastığında direk duşa sokuyodum dus onu rahatlatıyodu. Son ses kurutma makinesi sesi ve pusetinde sallamayla minimuma indiriyoduk. Sakin olun inan bebekte sakinlesiyor. Ve burdaki bütün annelere isterseniz tek tek sorun UNUTUYORSUNUZ sonrasında dert etmeseydim de keske tadını çıkarsaydım diyorsunuz

Bebeğiniz şuan ne durumda koliği geçtimi geçtiyse ne zaman geçti çok zor durumdayım lütfen cvb verirseniz çok sevinriim

Bu isin cozumu ilk 3 ayi atlatmak. Benim kizim da kolikti. Evimiz sirk gibiydi. Pilates toplarinda mi ziplamadim. Beyaz gurultuler mi acmadim. Ne zaman 3 ayi bitti kolik de gitti. Yine gazi var ama sebepsiz aglamasi kalmadi.
Bebeğiniz şuan ne durumda gazı azaldımı ?

Bebeğiniz ne zaman koliği atlattı yani gaz durumu ne zamn geçti benmkide aynı bazen 30-40 kere alttan gazını çıkardığım oluyor gittikçe kötüye gidiyor ;( geçiyor mu ilerideçok merak ediyorum delireceğim

Bebeklerimiz hemen hemen aynı zamanda dogmuslar. Bizde de 1.ayini doldurmaya yakın akşamları ağlama krizleri başladı. Doktor max. 3. 4. Aya kadar devam eder dedi. Bunda tabii sizin tutumunuz da önemli dedi. Biz fön makinesi sesi açıyoruz, yukarı aşağı sallama hareketi yapıyoruz. Evin icinde geziyoruz. Bir de doktor relactaz yazdı onun soyledigi ölçülerde onu kullanıyoruz ama herşeyden daha etkili olan emzik oldu. Doktor emzik tavsiye ediyorum demişti bu yukarıdaki yazdıklarıma ek olarak. Emmek çok rahatlatiyor. Bazen ben de cok sinirleniyorum ama işte biz ne kadar sakin olursak onlar o kadar kolay atlatacaklar. Doktor şunu da söyledi. 2 ve 3. Aylarda bebekler anne karnına geri dönmek istediği için ağlıyorlarmış. Aslında bize daha yakın olmak istiyorlar alışık oldukları yerden koptuklarından yapiyorlar. Kendimi onun yerine koyup düşününce sinirim azalıyor ve sabrım artıyor. Siz de böyle düşünüp rahatlatabilirsiniz belki kendinizi.

6 ayi bulmustu. Kanguru cok kullandim, cok rahat ettim. Gaz yuzunden surekli kucak ya da araba istiyordu, evde bile kanguruyla geziyorduk.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim gazı kaç aylıkken azaldı bizimki 3 oldu hala aynı ?
ulmustu

Biz de aynı durumu yaşıyorduk, tüm doktorlar kolik deyip gönderiyorlardı, sonra bir doktor inek sütü proteini alerjisinden olabileceğini söyledi, inek sütü içeren gıdaları yemeyi keserek emzirdiğimde kolik krizlerin geçtiğini gördük.. boşu boşuna hem biz hem de bebek hırpalanmış.. Aptamil Pregomin as mamaya geçtik ve tüm problemimiz çözüldü. siz de bi baktırın isterseniz.

Ben zaten kendi bağırsak problemlerimden dolayı süt ve süt ürünleri kullanamıyorum ama çocukta bir değşiklik yok benim huzursuz bağırsak problemim var ondsn dolayı aşırı gazım olur hep sanırım bebekte bana çekti hiç geçmeyecek off çok üzülüyorum benm gibi olmaısndan

Süt alarjisi olabilir bi doktora danısın

Konuyu acan kişinin yasadıklarını yasiyorum suan. 58 günlük kizim. Gecem gündüzüm yok hep agliyor. Doktorlar kolik diyor. Surekli kucakta memede olmak istiyor uyurken bile. Çok yorucu....

Üstünden uzun zaman gecmiş ama şuan bizde aynı durumdayız 57 günlük sizin bu durum nezaman gecmişti acaba

Kızlar benm bebeğimde inanılmaz gazlı öyle böyle değil küçük bir tüp gaz gibii gaz üretiyor bağırsakları 4. 5 aylık olduk yeni yeni normla bir bebeğe dçnğşmeye başladı .ilk üç ay bir günde ağlamadan durduğu 1 saat bile yoktu öyle söyliyim ya uyuyor ya da gaz sancısından ağlıyordu.. Şimdi 3. Aydan sonra gazını daha rahat çıkarmaya başladı ağlamar yarı yarıya indi4. Ayda baya baya azaldı ağlamalar (hala çok gazlı) ama gazı artık onu daha az rahatsız ediyor..4.5 aylık şuan ve gün geçtikçe ağlamalar ve sancılar azalarak devam ediyor "
İnşallah tamamen biteceği gün için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…