Kolektif esma zinciri (Ask ve sevgi bereketi)

Katılmayı çok isterdim. Müsait değilim ama önümüzdeki haftaya yaparsak birşeyler katılırım inşallah.

Merhaba. Ben de aile karması duasını tamamladım. Katılan herkesin ve benim de üzerindeki kötü enerji ve blokajlar kalksın, geçmişten ve atalarından gelip kendilerine sirayet etmiş butun negatif etkiler ve enerjiler tüm zaman alan ve mekanlarda yok olsun, Amin

Ben okudum kızlar Allah hepimizin dualarını kabul etsin ne derdimiz sıkıntımız sorunumuz varsa tez zamanda çözsün inşAllah hepimize şifa olsun,sanki vücudumda karıncalanma hissettim. Enerji arınıyor gibi. Devamlı yapalım bu birliği kaybetmeyelim

Merhaba arkadaslar.

Yeni esma calismasi yapalim. Ya Latif esmasi 16641 defa ne zaman bir niyet icin okusam cok sukur kabul oldu. 2 gun icinde kesin katilmak isteyen yazabilir mi? Toplami katilan kisi sayisina bolup oyle okuyacagimiz icin kac kisinin katildigini onceden belirlememiz gerekiyor

Niyet yine ayni;

"Okumaya katilan herkesin ve benim de, hayirli isteklerinin en tez vakitte gerceklesmesine niyet ediyorum"

En sevdiyim esma. Katılıyorum

Ya latifi bende çok severim kızlar inanılmaz bir enerjisi vardır ben hergün zaten 129 kere çekiyorum ve faydasını gördüm ama ben şöyle yapıyorum yusuf suresinin 100. Ayetinde latif esması geçer önce 101 kere onu okuyup arkasından 129 ya latif çekiyorum çok uzun zamandır.

Ben de hergun 129 okuyordum, dedigin uygulama da guzelmis mutlaka deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…