Kolektif esma zinciri (Ask ve sevgi bereketi)

Bugün gördüm ya neyse ben de kendim bugün başlayım artık

Kizlar yazmistim daha once ama ilk yaptigimiz esma Ya Vedud Ya Camii bana cok yaradi, okumanin haftasi sadece sevgi kismet vs konusunda degil bir iki konuda acilma oldu tam anlatamiyorum ama genel kismet acilmasi diyeyim onu fark ettim.

Simdi 313 Kevser mi okuyacagiz?

Yalniz katilan herkese ayri ayri okumak zor olmaz mi? Bir kerede hepimiz 313'ser okuyup katilan herkes adina niyet etsek daya iyi olmaz mi ne dersiniz?

Bu da mantıklı olur. Şöyle de olabilir günlük bir kişinin niyetine 313 Kevser paylaşıpta okuyabiliriz.

Bu da mantıklı olur. Şöyle de olabilir günlük bir kişinin niyetine 313 Kevser paylaşıpta okuyabiliriz.
Iste herkese tek tek 313 Kevser demek oluyor bu, 10 kisi katilirsa 10 defa 313 Kevser okumak zor olur bence kisa degil cunku. O yuzden yine kisa bir zaman verelim 3 gun gibi herkes bu 3 gun icinde 313 defa Kevser okusun niyette hepimize ortak niyet yapalim zaten amac ortak niyette bulunmak.

Bir de cok uzun ve cok dua etmeyin derler, duanin sikmamasi lazim yani onemli olan normal sayida hizli ve seri okuyup ortak niyette okumak. Bir cok kisi toplanip Ya Allah dese bile uzun uzun dua okumaktan daha faydali, kolektif niyet cok guclu oluyor.

Arkadaslar yeniden toplasiyoruz

Yeni okuma

Oncelikle 313 Kevser suresi okuyacagiz. Katilan herkes istedigi niyeti edebilir ama ortak niyetimiz yine ayni olsun. soyle;

" Katilan herkesin hayirli dualarinin en kisa vadede kabul olmasina niyet ediyorum"

Katilmak isteyen yazabilir. Okuma icin 3 gunumuz var bugunden itibaren yani calismanin 5 Ekim gece yarısı bitmis olmasi gerekiyor. Okumayi bitirince ben bitirdim yazip niyeti tekrar edebilirsiniz.

Bu arada okumalarin yaninda sadaka verirseniz duanizin degeri artar

Ben her zaman Instagram'da zikrettinn hesabina gonderiyorum burada; Zikrettin (@zikrettinn) • Instagram photos and videos

En son tam olmek uzere olan bir kedi vardi onu baska sehirden getirtti tedaviye basladi ama fip ilaci gerekiyor ona gonderebilirsiniz. 20 lira bile gonderseniz enerji akisi icin dua kabulunde gercekten faydali . Bu kiza da kefilim hatta takip edin cok tatli bir hesaptir, kac kediyi sokaktan olmek uzereyken kurtardi. msg yazarsaniz iban gonderiyor dm'den.

Bir de bir sey okumustum ozellikle yildiz haritasinda jupiter etkisi yani sans gezegeninin etkisi kotu olanlar hayvanlara ozlelikler kedilere yardim ederse bu etkinin negatifligi azaliyormus.

İyi geceler ben de okumamı tamamladım Hepimizin hayırlı duaları istekleri tez vakitte gerçek olsun ve en kısa zamanda buraya gelip “oldu” yazalım İnşallah

Merhaba arkadaslar
Yeni bir okuma
matildha nin onerdigi aile karmasini temizleme duasi var.
Biliyorsunuz aileden gelen karmalar, bilincalti degismeden hayatta pek bir seyi degistiremiyoruz. Son zamanlarda populer olan aile dizimi gibi seanslarda bunu yapmaya calisiyorlar. Bunun icin bir de ozel dua da varmis. Aileden boyle bir etki aldigina inanan varsa katilabilir, ne kadar cok kisi katilirsa o kadar etkili olur bizim icin. Bu temizlenme duasindan sonra esma yaparsak daha etkili oluyormus. Bundan sonra daha fazla esma calismasi yapabiliriz, esma okumak icin inancli olmak gerekmiyor ve ozel gunlerde de okunuyor ayrica kolektifte en cok fayda esma okumalarindan geliyor diye dusunuyorum. Duzenli okuyup faydasini gordugum esmalar var bunlardan sirayla yapabiliriz daha sonra.

Aile karmasi icin Yine 7-gun icinde tamamlayalim. 18 Ekim'de bitmis olacak.

Ortak niyet (dualara baslamadan soylenecek) ozellikle karma temizlemesindeki niyet cok onemli, duadan once bu niyeti net bir sekilde odaklanarak ve dua sonunda da ayni sekilde tekrarlamak gerekiyor

"Duaya katilan herkesin aile gecmislerinden gelip kendilerine sirayet etmis butun negatif karmalarin, borclarin, ahitlerin-anlasmalarin,dusunce kalibi ve inançların negatif etki ve enerjilerinin uzerlerinden kalkmasina; bütün zamanlarda, mekanlarda ve frekans boyutlarinda tamamen bu etkilerin blokajlarindan ve bağlarından kurtulup arinmalarina niyet ediyorum"

21 besmele,21 salavat ile baslaniyor, ardindan;
  • 1 fetih
  • 1 rahman
  • 1 fil
  • 1 kureyş
  • 1 kafirun
Sureleri okunuyor.

Katilacaklar katiliyorum veya katildim yazabilir.

N Neselikalpler N NE DEM C Cerez87 B Brugg66 redvelvetcake visnetozu L Leftright rapisa Aktif Lora

Ben katılırım

Canım Lizya Seve seve katılıyorum,bu akşam bitirebilirim bile

Merhaba
Sureleri her kes o gün için bir arkadaşa okuyacak? Ya Sureleri her kes kendi için okuyub, beraber esma çalışması yapılacak?
Anlayamadım ben

(türkçem kötü özür dilerim)

Merhaba
Sureleri her kes o gün için bir arkadaşa okuyacak? Ya Sureleri her kes kendi için okuyub, beraber esma çalışması yapılacak?
Anlayamadım ben

(türkçem kötü özür dilerim)
Merhaba,

Herkes tek bir defa okuyacak ve ortak niyet edilecek. Yazdigim niyeti okumadan odaklanarak soyleyip dualari bir kerede okuyup yine niyet tekrariyla bitirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…