Merhaba arkadaslar
Yeni bir okuma
matildha nin onerdigi aile karmasini temizleme duasi var.
Biliyorsunuz aileden gelen karmalar, bilincalti degismeden hayatta pek bir seyi degistiremiyoruz. Son zamanlarda populer olan aile dizimi gibi seanslarda bunu yapmaya calisiyorlar. Bunun icin bir de ozel dua da varmis. Aileden boyle bir etki aldigina inanan varsa katilabilir, ne kadar cok kisi katilirsa o kadar etkili olur bizim icin. Bu temizlenme duasindan sonra esma yaparsak daha etkili oluyormus. Bundan sonra daha fazla esma calismasi yapabiliriz, esma okumak icin inancli olmak gerekmiyor ve ozel gunlerde de okunuyor ayrica kolektifte en cok fayda esma okumalarindan geliyor diye dusunuyorum. Duzenli okuyup faydasini gordugum esmalar var bunlardan sirayla yapabiliriz daha sonra.
Aile karmasi icin Yine 7-gun icinde tamamlayalim. 18 Ekim'de bitmis olacak.
Ortak niyet (dualara baslamadan soylenecek) ozellikle karma temizlemesindeki niyet cok onemli, duadan once bu niyeti net bir sekilde odaklanarak ve dua sonunda da ayni sekilde tekrarlamak gerekiyor
️
"Duaya katilan herkesin aile gecmislerinden gelip kendilerine sirayet etmis butun negatif karmalarin, borclarin, ahitlerin-anlasmalarin,dusunce kalibi ve inançların negatif etki ve enerjilerinin uzerlerinden kalkmasina; bütün zamanlarda, mekanlarda ve frekans boyutlarinda tamamen bu etkilerin blokajlarindan ve bağlarından kurtulup arinmalarina niyet ediyorum"
️
21 besmele,21 salavat ile baslaniyor, ardindan;
- 1 fetih
- 1 rahman
- 1 fil
- 1 kureyş
- 1 kafirun
Sureleri okunuyor.
Katilacaklar katiliyorum veya katildim yazabilir.
N Neselikalpler N NE DEM @Cerez87 @Brugg66 @redvelvetcake @visnetozu L Leftright @rapisa @Aktif Lora