• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolektif esma zinciri (Ask ve sevgi bereketi)

Canım fetih suresinin ilk ayeti ya da 313 kevser mi yapsak çok etkili? Seç ben katılırım hemen 🫶
ay 313 kevseri hic dusunmemıstım, bir liste bitince digerinde onu okuyalım istersen ne dersin :KK200: bu son birkac gundur biraz islerim yogundu hıc bakamadım siteye, konuyu acar acmaz etiketlicem :KK200:

Her gün birimize 313 kevser suresi okuyoruz, katılmak isteyen varsa mesajımı alıntılayıp altına ismini yazabılır, liste yapıp ona göre sayıyı bölelim kızlar :KK200:

1. Lizyaa Lizyaa
2. redvelvetcake redvelvetcake
3. matildha matildha
4. N Neselikalpler

bu arada 9999 ü bölüp okuyalım, 313 hakkında siz ne dusunuyorsunuz

Son düzenleme:
Canim soyle mi yapsak, Ne dem var bir de o da katilmisti 5 kisi oluyoruz. Simdi Yeni ay geliyor yeni ayda 9999'u 5 bolup her birimiz 2000 okumakla baslasak mi? Senin de ilk icinden Fetih gecmis galiba, ben de arastirdim ikisi de iyi. Birimiz 1999 okuyacak tabii :)
7 gunde bitmesi gerekiyor

Bu bitince de yine 5 kisi ya da katilmak isteyen olursa 313 'er tane Kevser okuyalim.

Lizyaa Lizyaa
redvelvetcake redvelvetcake
matildha matildha
N Neselikalpler
N NE DEM

Canim soyle mi yapsak, Ne dem var bir de o da katilmisti 5 kisi oluyoruz. Simdi Yeni ay geliyor yeni ayda 9999'u 5 bolup her birimiz 2000 okumakla baslasak mi? Senin de ilk icinden Fetih gecmis galiba, ben de arastirdim ikisi de iyi. Birimiz 1999 okuyacak tabii :)

Bu bitince de yine 5 kisi ya da katilmak isteyen olursa 313 'er tane Kevser okuyalim.

Lizyaa Lizyaa
matildha matildha
N Neselikalpler
N NE DEM
Tamam canım olur💕 istersenız yarın başlayalım, herkese de uyarsa

Lizyaa Lizyaa
matildha matildha
N Neselikalpler
N NE DEM
Selamlar bende katılabilir miyim

Merhaba kızlar hazırsak başlayalım 👍🙌🏼 bugunden itibaren 7 günümüz var. Yani 2 Ekim'e kadar bitirmemiz gerekiyor.
Tek oturuşta okumanız gerekmiyor her gun bir miktar okuyup kaydedersiniz sayıyı çünkü tam sayıda okumak önemli
Her okuyustan once niyet:

“Bu duaya katılan herkesin hayırlı dileklerinin kabul olmasını niyet ediyorum”
Bu niyet ortak olsun devamında istediğiniz gibi niye edersiniz kendiniz için işte benim de şu şu niyetim kabul olsun diyebilirsiniz, ortak niyet onemli ama herkes bunu soylemeli
Fetih suresi ilk ayet okuyoruz;

“İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ”

N NE DEM yazmadi ama daha oncekine katılmıştı katilir diye onu da ekliyorum eger o veya etiketlediklerimden katilmayan olursa kalanlari da kendi aramizda yeniden konusuruz. Once belli miktardan baslayalim sonra herkes okudugunu yazar kalanlari yine bolusuruz baska katilan cikan olursa.

Herkes 1666 tane okuyacak şimdilik, ben 1669 okuyacagim 9999 tamamlanacak. Aşagıda etiketlediklerim ben katılıyorum diye yazarsa netleştirmiş oluruz. Yeni katılacak olanlar da 2-3 gün içinde yazarsa sayı şaşmamış olur.

Şu şekilde;

Lizyaa Lizyaa 1669 adet
redvelvetcake redvelvetcake 1666 adet
rapisa rapisa 1666 adet
matildha matildha 1666 adet
N Neselikalpler 1666 adet
N NE DEM 1666 adet

✨💫

Merhaba kızlar hazırsak başlayalım 👍🙌🏼 bugunden itibaren 7 günümüz var. Yani 2 Ekim'e kadar bitirmemiz gerekiyor.
Tek oturuşta okumanız gerekmiyor her gun bir miktar okuyup kaydedersiniz sayıyı çünkü tam sayıda okumak önemli

Bu niyet ortak olsun devamında istediğiniz gibi niye edersiniz kendiniz için işte benim de şu şu niyetim kabul olsun diyebilirsiniz, ortak niyet onemli ama herkes bunu soylemeli

N NE DEM yazmadi ama daha oncekine katılmıştı katilir diye onu da ekliyorum eger o veya etiketlediklerimden katilmayan olursa kalanlari da kendi aramizda yeniden konusuruz. Once belli miktardan baslayalim sonra herkes okudugunu yazar kalanlari yine bolusuruz baska katilan cikan olursa.

Herkes 1666 tane okuyacak şimdilik, ben 1669 okuyacagim 9999 tamamlanacak. Aşagıda etiketlediklerim ben katılıyorum diye yazarsa netleştirmiş oluruz. Yeni katılacak olanlar da 2-3 gün içinde yazarsa sayı şaşmamış olur.

Şu şekilde;

Lizyaa Lizyaa 1669 adet
rapisa rapisa 1666 adet
N NE DEM 1666 adet

✨💫
Katılıyorum canım ❤️

Şu şekilde;

Lizyaa Lizyaa 1669 adet
rapisa rapisa 1666 adet
N NE DEM 1666 adet

✨💫
Yeni gördüm,katılıyorum,okuyacağım Allah izin verirse

Katilan 7 kisi olduk ✨ 🔆 sayiyi guncelliyorum, herkes 1428 adet okuyacak, kusurati kendime ekledim, ben 1431 okuyorum. Yeni katilan olursa tekrar guncelleriz.

Katilanlar
redvelvetcake redvelvetcake matildha matildha N NE DEM N Neselikalpler C Cerez87 rapisa rapisa

Bu niyet ortak olsun devamında istediğiniz gibi niye edersiniz kendiniz için işte benim de şu şu niyetim kabul olsun diyebilirsiniz, ortak niyet onemli ama herkes bunu soylemeli.

2 Ekim'de bitmis olacak

Tek kişiye mi okuyoruz herkese mi
Ayeti okumadan once ortak niyet edip okumaya katilan herkesin niyetinin kabul olmasini isteyecegiz. Soyle;

"Bu duaya katılan herkesin hayırlı dileklerinin kabul olmasını niyet ediyorum”
Sonra kendi niyetini de soylersin spesifik bir sey varsa

1249'ar adet okuyacagiz. Yeni biri daha katildi.

7 gunde bitirecegiz. 2 Ekim son

Son düzenleme:
Ayeti okumadan once ortak niyet edip okumaya katilan herkesin niyetinin kabul olmasini isteyecegiz. Soyle;

"Bu duaya katılan herkesin hayırlı dileklerinin kabul olmasını niyet ediyorum”
Sonra kendi niyetini de soylersin spesifik bir sey varsa

1428'ser adet

7 gunde bitirecegiz. 2 Ekim son
Bende katılırım inşallah ❤️

Son bir kisi daha katildi. Guncelliyorum bundan sonra yeni kisi gelmek isterse tekrar okuma yaparsak ki bir de 313 Kevser suresi demistik, oraya dahil ederiz. Ben bu aksam okumaya baslagacagim hesaplar karismasin, tam sayida okumak onemli.
Son guncelleme şöyle.

8 kişi ✨ herkes 1249’şar adet “İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ” okuyacak, ben 1256 okuyorum.

Katilanlar

Aktif Lora Aktif Lora matildha matildha redvelvetcake redvelvetcake rapisa rapisa C Cerez87 N Neselikalpler N NE DEM ve ben.

ortak niyetikatılan herkes soyluyor sonra istediğiniz gibi kendinize özel niyet ve dileği ekleyebilirsiniz.

2 Ekim'de bitmis olacak. Listede yazdıklarım bitince okudum yazarsa çok sevinirim 💕

Son düzenleme:
Back