• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolektif esma zinciri (Ask ve sevgi bereketi)

Selamlar, bende katılırım ama günlük okuduğum esmalarımda ya Latiful Vehhab var. Bu şekilde sayı karışır mı nasıl olur bilmiyorum

Canim istedigin kadar esma okuyabilirsin, benim de devam eden esmalar var onemli olan niyet, bunu ayri niyet kolektif icin okuyoruz. Ama istersen baska esma calismasi yaptigimizda katilabilrisin ayni anda okumak istemezsen.

Canim istedigin kadar esma okuyabilirsin, benim de devam eden esmalar var onemli olan niyet, bunu ayri niyet kolektif icin okuyoruz. Ama istersen baska esma calismasi yaptigimizda katilabilrisin ayni anda okumak istemezsen.
Okumak isterim. Nasıl olacak. Toplam sayıyı kişi sayısına bölüp mü okuyacağız

Arkadaslar Ya Latif okumaya baslayabiliriz. 💜

Ben bu gece okuyup bitirecegim aksilik olmazsa. Hepimizin toplami 16641 yapacak. Katildim yazanlari listeledim 10 kisiyiz herkese 1664'ser adet dusuyor, ben tamamlamak icin 1665 adet okuyacagim. Bir oturusta biter bir de hizli ilerleyen bir esmadir. Okurken kalbinize odaklanip yesil bir isik dusunebilirsiniz, ben esma okurken boyle yapiyorum.

Lizyaa Lizyaa
matildha matildha
L Leftright
N NE DEM
rapisa rapisa
N Neselikalpler
B Barbie1
namaste21 namaste21
Aktif Lora Aktif Lora
T teachermeacher

Herkes okumadan once asagidaki niyeti ve sonra kendi niyetini yapacak. 2 gunde okuyalim diyorum, hizli olunca enerji daha cok yonleniyor. Yani 22 Ekim'de bitmis olacak

✨ "Okumaya katilan herkesin ve benim de, hayirli isteklerinin en tez vakitte gerceklesmesine niyet ediyorum"✨

Ben okudum dun arkadaslar.💎💜 Ful konsantrasyon ve istekle, cok istedigim bir sey var hayirlisiyla kisa vakitte olur ve buraya yazarim umarim. Hepimizin istegi hemen olsun Insallah🤲🏻

Ben de okudum bitirdim cumanın hayrına, dualarımız kabul olsun inşallah..

Ben bu gece okuyup bitirecegim aksilik olmazsa. Hepimizin toplami 16641 yapacak. Katildim yazanlari listeledim 10 kisiyiz herkese 1664'ser adet dusuyor, ben tamamlamak icin 1665 adet okuyacagim. Bir oturusta biter bir de hizli ilerleyen bir esmadir. Okurken kalbinize odaklanip yesil bir isik dusunebilirsiniz, ben esma okurken boyle yapiyorum.

Lizyaa Lizyaa
matildha matildha
L Leftright
N NE DEM
rapisa rapisa
N Neselikalpler
B Barbie1
namaste21 namaste21
Aktif Lora Aktif Lora
T teachermeacher

Herkes okumadan once asagidaki niyeti ve sonra kendi niyetini yapacak. 2 gunde okuyalim diyorum, hizli olunca enerji daha cok yonleniyor. Yani 22 Ekim'de bitmis olacak

✨ "Okumaya katilan herkesin ve benim de, hayirli isteklerinin en tez vakitte gerceklesmesine niyet ediyorum"✨
Bana bildirim gelmedi.Yarın akşama kadar okuyup bitiririm inşAllah

Lizyaa Lizyaa
matildha matildha
L Leftright
N NE DEM
rapisa rapisa
N Neselikalpler
B Barbie1
namaste21 namaste21
Aktif Lora Aktif Lora
T teachermeacher

Ben bitirdim. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah 🌺

Back