- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.826
- 358
Olsun canim son gunuydu zaten tesekkurler. Insallah hepimize cok yarasin.Bitti canım kusura bakma geç oldu biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canim son gunuydu zaten tesekkurler. Insallah hepimize cok yarasin.Bitti canım kusura bakma geç oldu biraz
Bugün gördüm ya neyse ben de kendim bugün başlayım artıkFal konularini takip eden ve bu konularda yazan bir uye olarak diger konuda konustugumuz uzere ask ve sevgi enerjisin esma calismasi icin yeni konu acmaya karar verdik. Inancli ve dindar olup olmamaniz onemli degil, fark etmez. Amac bir cok kisinin ayni anda belli bir seye niyetlenip, birbiri icin guzel dilekler ve enerjiler yollamasi ve enerjiyi belli bir noktaya akitarak tekrar etmesi ve herkesin bu niyetin olumlu sonuclarini gormesi. Kolektif katilimlarda enerji daha hizli akiyor ve daha guclu oluyor.
Esma rituelini maddeler halinde yaziyorum, ortak nokta ne kadar olursa o kadar enerji birligi saglaniyor cunku.
Basta ve sonra tekrar edilecek niyet"Bu esma zincirine katilmaya niyet ediyorum. Katilan herkesin kosulsuz sevip ayni sekilde sevilmesine; maddi manevi birbirlerine en iyi gelecek, kendisi icin en hayirli olacak ruh esleri ile en kisa zamanda biraraya gelmelerine, uzun bir omru birlikte saglikli, mutlu ve bereket icinde gecirmelerine niyet ediyorum"
- "Ya Vedud Ya Camii" olarak okuyacagiz
- 22 Eylul gece saat 01.00'a kadar okuma bitecek (23 Eylul oluyor). Yani bu saate kadar okunmus olmali. Hizli ve belli bir zaman verilerek okunmasinin etkisi daha yuksek oluyor
- Regl doneminde olanlar da katilabilir esma okumasi oldugu icin.
- Bu esmanin sayisi 1000 veya 100'dur. 1000 tane okuyamayan 100 de okuyabilir ama 1000 okursak bence daha iyi olur ama en onemlisi niyet.
- Sevgi ve ask bereketi oldugu icin okurken kalp bolgemize odaklanabiliriz. Kalp bolgesinin rengi yesildir. Canli zumrut yesil renk de hayal edebilirsiniz okurken.
- Niyeti basta ve sonda tekrarlanacak bu en onemli kisim. Birebir cumleyi herkes soylerse daha iyi olur. Bir yere yazip da okuyabilirsiniz. Bu niyeti ettikten sonra kendiniz icin ayrica farkli cumleler de ekleyebilrisiniz ama ortak niyet herkesce bir kere soylenmeli.
Okuma yapip bitirdikten sonra da ben okudum ve ayni niyeti bu konunun altina yorum olarak da yazarsa daha da iyi olur, niyeti tekrar etmek iyidir.
Not: Isteyen basladiktan sonra 21 gun boyunca ara vermeden devam edebilir. ilkinde 1000 okuyup 20 gun de 100'er de okumaya devam edebilirsiniz mesela bu kisim tercih meselesi cunku asil niyetimiz bir defada oturup herkesin yakin zamanlarda niyetlenerek okumasi.
@pinooshhh__
matildha
@mermaid250
@pembegul1988
@votetoda
@levanderNlitea
@noktalibirgul
redvelvetcake
@3 tam 1 robot
N NE DEM
@Tasikardi
@jpgrenouille
@leylanesrin
@yes happy35
@geceninkralicesi
@Heidi00
@gereksizkontes
@Xeniapooh
@Ulmiye
@Elza12
@Binnur1987
@sarigull
Bu konuyu takip edebilirsin, devam ederiz okumalara ara ara. Uygun olanlar katiliyor, guzel oluyor.Bugün gördüm ya neyse ben de kendim bugün başlayım artık
Bu da mantıklı olur. Şöyle de olabilir günlük bir kişinin niyetine 313 Kevser paylaşıpta okuyabiliriz.Kizlar yazmistim daha once ama ilk yaptigimiz esma Ya Vedud Ya Camii bana cok yaradi, okumanin haftasi sadece sevgi kismet vs konusunda degil bir iki konuda acilma oldu tam anlatamiyorum ama genel kismet acilmasi diyeyim onu fark ettim.
Simdi 313 Kevser mi okuyacagiz?
Yalniz katilan herkese ayri ayri okumak zor olmaz mi? Bir kerede hepimiz 313'ser okuyup katilan herkes adina niyet etsek daya iyi olmaz mi ne dersiniz?
Iste herkese tek tek 313 Kevser demek oluyor bu, 10 kisi katilirsa 10 defa 313 Kevser okumak zor olur bence kisa degil cunku. O yuzden yine kisa bir zaman verelim 3 gun gibi herkes bu 3 gun icinde 313 defa Kevser okusun niyette hepimize ortak niyet yapalim zaten amac ortak niyette bulunmak.Bu da mantıklı olur. Şöyle de olabilir günlük bir kişinin niyetine 313 Kevser paylaşıpta okuyabiliriz.
Arkadaslar yeniden toplasiyoruz
Yeni okuma
Oncelikle 313 Kevser suresi okuyacagiz. Katilan herkes istedigi niyeti edebilir ama ortak niyetimiz yine ayni olsun. soyle;
" Katilan herkesin hayirli dualarinin en kisa vadede kabul olmasina niyet ediyorum"
Katilmak isteyen yazabilir. Okuma icin 3 gunumuz var bugunden itibaren yani calismanin 5 Ekim gece yarısı bitmis olmasi gerekiyor. Okumayi bitirince ben bitirdim yazip niyeti tekrar edebilirsiniz
Ben katılırımMerhaba arkadaslar
Yeni bir okuma
matildha nin onerdigi aile karmasini temizleme duasi var.
Biliyorsunuz aileden gelen karmalar, bilincalti degismeden hayatta pek bir seyi degistiremiyoruz. Son zamanlarda populer olan aile dizimi gibi seanslarda bunu yapmaya calisiyorlar. Bunun icin bir de ozel dua da varmis. Aileden boyle bir etki aldigina inanan varsa katilabilir, ne kadar cok kisi katilirsa o kadar etkili olur bizim icin. Bu temizlenme duasindan sonra esma yaparsak daha etkili oluyormus. Bundan sonra daha fazla esma calismasi yapabiliriz, esma okumak icin inancli olmak gerekmiyor ve ozel gunlerde de okunuyor ayrica kolektifte en cok fayda esma okumalarindan geliyor diye dusunuyorum. Duzenli okuyup faydasini gordugum esmalar var bunlardan sirayla yapabiliriz daha sonra.
Aile karmasi icin Yine 7-gun icinde tamamlayalim. 18 Ekim'de bitmis olacak.
Ortak niyet (dualara baslamadan soylenecek) ozellikle karma temizlemesindeki niyet cok onemli, duadan once bu niyeti net bir sekilde odaklanarak ve dua sonunda da ayni sekilde tekrarlamak gerekiyor
️"Duaya katilan herkesin aile gecmislerinden gelip kendilerine sirayet etmis butun negatif karmalarin, borclarin, ahitlerin-anlasmalarin,dusunce kalibi ve inançların negatif etki ve enerjilerinin uzerlerinden kalkmasina; bütün zamanlarda, mekanlarda ve frekans boyutlarinda tamamen bu etkilerin blokajlarindan ve bağlarından kurtulup arinmalarina niyet ediyorum"️
21 besmele,21 salavat ile baslaniyor, ardindan;
Sureleri okunuyor.
- 1 fetih
- 1 rahman
- 1 fil
- 1 kureyş
- 1 kafirun
Katilacaklar katiliyorum veya katildim yazabilir.
N Neselikalpler N NE DEM C Cerez87 B Brugg66 redvelvetcake visnetozu L Leftright rapisa Aktif Lora
Canım Lizya Seve seve katılıyorum,bu akşam bitirebilirim bileMerhaba arkadaslar
Yeni bir okuma
Biliyorsunuz aileden gelen karmalar, bilincalti degismeden hayatta pek bir seyi degistiremiyoruz. Son zamanlarda populer olan aile dizimi gibi seanslarda bunu yapmaya calisiyorlar. Bunun icin bir de ozel dua da varmis. Aileden boyle bir etki aldigina inanan varsa katilabilir, ne kadar cok kisi katilirsa o kadar etkili olur bizim icin. Bu temizlenme duasindan sonra esma yaparsak daha etkili oluyormus. Bundan sonra daha fazla esma calismasi yapabiliriz, esma okumak icin inancli olmak gerekmiyor ve ozel gunlerde de okunuyor ayrica kolektifte en cok fayda esma okumalarindan geliyor diye dusunuyorum. Duzenli okuyup faydasini gordugum esmalar var bunlardan sirayla yapabiliriz daha sonra.
Ortak niyet (dualara baslamadan soylenecek) ozellikle karma temizlemesindeki niyet cok onemli, duadan once bu niyeti net bir sekilde odaklanarak ve dua sonunda da ayni sekilde tekrarlamak gerekiyor
️"Duaya katilan herkesin aile gecmislerinden gelip kendilerine sirayet etmis butun negatif karmalarin, borclarin, ahitlerin-anlasmalarin,dusunce kalibi ve inançların negatif etki ve enerjilerinin uzerlerinden kalkmasina; bütün zamanlarda, mekanlarda ve frekans boyutlarinda tamamen bu etkilerin blokajlarindan ve bağlarından kurtulup arinmalarina niyet ediyorum"️
Sureleri okunuyor.
- 1 fetih
- 1 rahman
- 1 fil
- 1 kureyş
- 1 kafirun
N Neselikalpler N NE DEM C Cerez87 B Brugg66 redvelvetcake visnetozu L Leftright rapisa Aktif Lora
MerhabaMerhaba arkadaslar
Yeni bir okuma
Sureleri okunuyor.
- 1 fetih
- 1 rahman
- 1 fil
- 1 kureyş
- 1 kafirun
Merhaba,Merhaba
Sureleri her kes o gün için bir arkadaşa okuyacak? Ya Sureleri her kes kendi için okuyub, beraber esma çalışması yapılacak?
Anlayamadım ben
(türkçem kötü özür dilerim)
KatılıyorumMerhaba,
Herkes tek bir defa okuyacak ve ortak niyet edilecek. Yazdigim niyeti okumadan odaklanarak soyleyip dualari bir kerede okuyup yine niyet tekrariyla bitirebilirsin