• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolejde calisan ?

Merhabalar ben 2013 edebiyat mezunuyum.Kpssye girdim ama 71 aldim atanamicam belli :) Bu sene hem dersaneye gideyim hem de calisayim istiyorum.Koleje is basvurusu yaptim.Ozel okulda calisan var mi aranizda sartlari nasil calisma saatleri maas vb...
Kolejlerin öğretmen alımları genel olarak bitti şansın varsa girebilirsin şu zamanda koleje. Ben de özel bir okulda pdr bölümündeyim öğretmenler yoğun çalışıyor hatta cumartesi günleri de genel olarak çalışılıyor. Ve iş yükü çok fazla. En basitinden özel okul olduğu için veliler biraz daha kaprisli oluyorlar gece bile öğretmenini arayan veliler oluyor ve telefon açılmadığı zaman sorun yapıyorlar hatta whatsapptan son görülme saatine bakıp çemkiriyorlar ertesi gün :))) yani biraz uğraştırıcı özel okullar ve bildiğim kadarı ile de özellikle benim kurumum ( her şehirde birkaç tane var bu okuldan kurumsal bir okul) öğretmenlerine iyi maaş vermiyor. Giden gider öğretmenden bol ne var mantığı hakim malesef ki. Uzun lafın kısası özel okulda çalışırken kpss ye biraz zor çalışırsınız gibi geliyor bana.

Kolejlerin öğretmen alımları genel olarak bitti şansın varsa girebilirsin şu zamanda koleje. Ben de özel bir okulda pdr bölümündeyim öğretmenler yoğun çalışıyor hatta cumartesi günleri de genel olarak çalışılıyor. Ve iş yükü çok fazla. En basitinden özel okul olduğu için veliler biraz daha kaprisli oluyorlar gece bile öğretmenini arayan veliler oluyor ve telefon açılmadığı zaman sorun yapıyorlar hatta whatsapptan son görülme saatine bakıp çemkiriyorlar ertesi gün :))) yani biraz uğraştırıcı özel okullar ve bildiğim kadarı ile de özellikle benim kurumum ( her şehirde birkaç tane var bu okuldan kurumsal bir okul) öğretmenlerine iyi maaş vermiyor. Giden gider öğretmenden bol ne var mantığı hakim malesef ki. Uzun lafın kısası özel okulda çalışırken kpss ye biraz zor çalışırsınız gibi geliyor bana.

Yok canim vazgectim zaten su an kolejden :D Ucretli veya dersane olabilir bakalim.Calismam lazim cunku dersane parami da kendim oduycem kpss icin.Eve de vericem filan.Ee mezun olup da evde oturunca goze batiyorsun calis artik diyen gozlerle bakiyorlar

Valla 1200 verseler bana da hemen atlicam mis gibi :D Bi de sen onceden baya deneyim sahibi filan miydin da o kadar verdiler.Ben hep duyuyorum dersaneler cok yorucu asgari ucret aliyorlar bir de falan diye

Canim ben is hayatına 150 TL ile basladim.5.yilim olacak.kurumlara ben basvurmadim onlar cagirdigi için de 1500 TL istiyorum 30 saate.pazarlikla bu yil 1250 te anlastik. Ayrıca özel öğrenci sözü ve garantisi verdiler

Canim ben is hayatına 150 TL ile basladim.5.yilim olacak.kurumlara ben basvurmadim onlar cagirdigi için de 1500 TL istiyorum 30 saate.pazarlikla bu yil 1250 te anlastik. Ayrıca özel öğrenci sözü ve garantisi verdiler

Himm anladim canim baya tecrube yapmissin :) Benim bir senecik 280tl aliyodum ben de parttimedim :)

Himm anladim canim baya tecrube yapmissin :) Benim bir senecik 280tl aliyodum ben de parttimedim :)

Yavaş yavaş artar canim sen merak etme. Sana tavsiyem 2 etüt merkeziyle anlas. Sana öğrenci bulurlar.tabi komisyonlarini da alirlar. Saati 10 TL te de ders verdim 90 a da. Piyasayi arastir

Merhabalar ben 2013 edebiyat mezunuyum.Kpssye girdim ama 71 aldim atanamicam belli :) Bu sene hem dersaneye gideyim hem de calisayim istiyorum.Koleje is basvurusu yaptim.Ozel okulda calisan var mi aranizda sartlari nasil calisma saatleri maas vb...

Ben öğretmen değilim ama büyük ablam İngilizce ögretmeni.Vallahi bazen cumartesi pazar okuldaki etütlere gittiğini bilirim.Haftasonu da yine aynı sebepten okula gitmek zorunda kalıyordu.Aradım sordum sorunuzu ablama bende merak ettiğim için.Örneģin okul 16.00 da bitiyorsa 17.30 a kadar anlaşmalılarmış.Yani bütün òğrenciler gitsede onlar hiçbir şey yapmadan o saate kadar bekliyorlarmış.Ama şartlar bakımından çok iyiymiş.Ablam KPSS ye girip kazanmasina rağmen bir süre devlete gidip sonradan özele geçti bu yüzden bu yoğunluk onun için sorun olmuyordu.Ama siz kpss ye hazırlanıyorsanız zorlanırsınız çok diye düşünüyorum.

Benim de arkadaşım çalışıyor. Okulun açılış saatinden 1 saat önce okulda, çıkıştan da 1-2 saat sonraya kadar.
Kahvaltı, yemek, servis okuldan karşılanıyor. Ama velilerden çok şikayetçi. Gecenin 11inde bile beni arama hakkını görüyorlar kendilerinde diyor. Ya da telefondan çocuğuna konu anlatmasını isteyen bile çıkıyormuş.

Back