- Konu Sahibi Bayan Yanak
Kolejlerin öğretmen alımları genel olarak bitti şansın varsa girebilirsin şu zamanda koleje. Ben de özel bir okulda pdr bölümündeyim öğretmenler yoğun çalışıyor hatta cumartesi günleri de genel olarak çalışılıyor. Ve iş yükü çok fazla. En basitinden özel okul olduğu için veliler biraz daha kaprisli oluyorlar gece bile öğretmenini arayan veliler oluyor ve telefon açılmadığı zaman sorun yapıyorlar hatta whatsapptan son görülme saatine bakıp çemkiriyorlar ertesi gün :))) yani biraz uğraştırıcı özel okullar ve bildiğim kadarı ile de özellikle benim kurumum ( her şehirde birkaç tane var bu okuldan kurumsal bir okul) öğretmenlerine iyi maaş vermiyor. Giden gider öğretmenden bol ne var mantığı hakim malesef ki. Uzun lafın kısası özel okulda çalışırken kpss ye biraz zor çalışırsınız gibi geliyor bana.Merhabalar ben 2013 edebiyat mezunuyum.Kpssye girdim ama 71 aldim atanamicam belli :) Bu sene hem dersaneye gideyim hem de calisayim istiyorum.Koleje is basvurusu yaptim.Ozel okulda calisan var mi aranizda sartlari nasil calisma saatleri maas vb...