Kole olmak isteyen es adayi :)

alıncaya kadar tencerede pişir kapakta yiyelim derler..
kimse kimsenin kölesi olamıyor malesef

Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
BALIK BEYİNLİ DER GEÇERİM:KK70: BÖYLE KÖLE OLMAYI KABUL EDEN KADINA :KK59:

ben şahsen bana köle olan bir adamla bir süre anca eğlenebilirdim, sonra sıkılırdım kesin.
iplerin elimde olması bu kadar yap desin yapım et desin edim modunus evmem

Yalandir yalan inanma oyle aparim biyle yaparim falan :-) bilemedim yani oyle bir esim olsun istemezdim

hiç hoş durum değil bence burçlarla alakası olduğunu düşünmüyorum bunun evlilikte ciddi sorunlar doğurabilir bu erkek

Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Bunun burçla alakası yok.Saplantılı bir durum.

balık burcuysa normaldir.. mi diyelim ne diyelim bu burç takıntısı da beni deli ediyor
ben olsam istemezdim

Adam balik burcu diye boyle degil, asik diye boyle. Herkesin istedigi erkek profili işte. keske benim de karsina ciksa.

EŞİM BALIK BURCU. %50 ÖZELLİKLERİNİ YANSITIYOR. ÇOK TİTİZ VE DUYGUSAL. İNCE DÜŞÜNÜR. AŞIRI BAĞLIDIR BENSİZ ADIM ATMAZ. VE ASLINA BAKARSANIZ BİLİNÇ ALTINDA HERŞEYİ BENİM İSTEDİĞİM GİBİ YAPAR. AMA ÇOK ÇOK TA SERT Bİ ADAMDIR. YANİ BENDEN ÇOK DAHA BASKINDIR. YERİ GELDİĞİNDE MÜDAHELE ETMESİNİ BİLİR. AMA HEMEN HEMEN TÜM KONULARDA OLAYLARDA GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIP BENİ TANIDIĞI İÇİN BANA GÖRE CEVAP VERİP HAREKET EDER. AYRICA EV İŞLERİNDEDE GENELDE YARDIMI OLUR. AMA BEN YAPTIRMAM. AMA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİMKİ ASLA AYAKKBI GİYDİRMEZ YADA YAP ET YADA EMRİVAKİ KONUŞMALARDAN DA NEFFFFFRET EDER KAVGA SEBEBİYETİDİR ŞEKERİM..

BENDEN DE BU KADAR:)

sabahki ligt erkek de balık burcuydu kesin :KK70:

ne güzel işte konu sahibi bulmuşsunzu köle olacak adamı.ama ben şahsen pek hoşlanmam öle kulun olurum kölen olurum tipleri

İlginç o ne öyle ya :)) ben istemezdim şahsen öyle bir eşim olsun çok sıkıcı belki bir süre size de keyifli gelebilir konu sahibi ama sonra emin olun sizde sıkılırsınız, normal bir erkek gibi değil sanki ilk defa bböylesini duydum ne kadar samimi bilemiyeceğim :KK48:

Uuuuuf Allah aşkına evlenince 90° döner o yaa inandınız mı siz de ? :KK48: Erkekler sevgiliyken başta dediklerini en fazla bir sene yapıyor sonrası hiç onları dememiş gibi davranıyorlar.:KK67:

Bana kızmayın ama galiba eş adayınız ayak fetişi. Ayakkabini giydiriyim demesinden ve köle olmak istemesinden anladım

biz kadınların istediği buda değil demi:KK64: adam istediğimizi yapmıyor diye şikayet ederiz ama her istediğimizi de yapsın istemeyizzz :rolleyes: çılgınız biz yaa:KK53:

Back
X