Beğenilerinizi Göstermek İçin Teşekkür Butonunu Kullanınız.
Teşekkürler akşam deniyeceğim...
bende bayılıyorum un kurabiyesine
sağol canım
akşama deniycem
eline sağlık
un kurabıyesını yapaken tereyag kullanıyorum ben.3malzemeyle ama sahane bır lezzet.tarıf ıcın tesekkurler
Size bir sır vereyim tereyağ lezzetinde bir margarin kullanıyorum bu tarifi yaparken harika oluyor (katı yağ kullanılacaksa poğaça vs'ye hemen bu margarini tercih ediyorum) O margarin B.. marketlerinde oluyor margarinin adıda S..E margarin olarak geçiyor... Market ama hani kutularda paketler o marketlerden burada yasak olur adını söylemem diye bu şekilde yazıyorum... anlayan anladı sanırım...kaydirigubbakcemile3
ay cok sekersın:)))ben anladım
:çok üzgünüm:anlamadım ben...oğlum un kurabiyesini çok severcokacimcoook yaparım dedim ama margarin olayı kafamı karıştırdıCADIARZU...tarif için teşekkürler..
canım ben bu tarifi bir bardak sıvı yağ ile yapıyorum , ve pastanedekiler gibi önce kalın bir şerit haline getiriyorum ,bıcakla üç er parmak enliliğindede kesiyorum ama margarinle hiç denemedim deniycem( margarinin ismini yazarmısın ) bim mi market
halka yapar gibi canım daha kalın oluyor yanlız ve bunları iki parmak enliliğinde kesiyorum umarım anlata bilmişimdir canım kolay gelsin:)
arkadaşım buna kabartma tozu katıyomuyduk merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?