Burdayım aşko tamda ugrayacaktım kızçeyle 14.30da uyumuşum bu saat olmuş aboovvv
İyi yapmışsın canımBurdayım aşko tamda ugrayacaktım kızçeyle 14.30da uyumuşum bu saat olmuş aboovvv
Yorgunum bebeğim bu aylardan sonracok hareketli oldu ev tımarhaneye döndüİyi yapmışsın canım
Nasılsın pek görünmüyorsun
Ramazan zorluyor canımYorgunum bebeğim bu aylardan sonracok hareketli oldu ev tımarhaneye döndü
Bide aç olsam ne zorlanmistım sabah 6 da kalkıyoruzz resmen sütüm kesilir diye oruc tutmuyorum nevoşş borc kaldı vallahaa tutacam aralıktaRamazan zorluyor canımAç olunca enerji olmuyor:)
Var beybiŞerbetli kek diye bir şey var mı
Bende 4-5 gibi yatıyorum. Ben sahur yapmıyorum. Oğlum için bekliyorum. Maşallah hepsini tuttu. Benden iyi dayanıyorBide aç olsam ne zorlanmistım sabah 6 da kalkıyoruzz resmen sütüm kesilir diye oruc tutmuyorum nevoşş borc kaldı vallahaa tutacam aralıkta
Vallaha haklısınn gene büyümüyo demii suçtukkBende 4-5 gibi yatıyorum. Ben sahur yapmıyorum. Oğlum için bekliyorum. Maşallah hepsini tuttu. Benden iyi dayanıyorSabah oğlanı okula götürüyorum. Gelip yatıyorum saat 9 oluyor
Yani bebem büyür rahat ederim diye düşünme
Aynen bebe olunca bize artık rahat yokVallaha haklısınn gene büyümüyo demii suçtukk
Gençler daha iyi tutuyo yav
Ooo konuyu açtın mı
Ayyy sonunda,tam yazıyordum
Ayyy sonunda,tam yazıyordum
4. Birincilik yoldaHadi bakalım
MaşaalllahhhAynen bebe olunca bize artık rahat yok
12 yaşında