- 16 Ağustos 2010
- 293.119
- 603.086
- 43
Aşkom çokta iyi sayılmamBaş ağrısı, nefes darlığı oldu. Burun tıkalı ondan galibailaç aldım, bitki çayı içiyorum. Boğazım biraz yumuşadıGeçmiş olsun aşkom şimdi nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkom çokta iyi sayılmamBaş ağrısı, nefes darlığı oldu. Burun tıkalı ondan galibailaç aldım, bitki çayı içiyorum. Boğazım biraz yumuşadıGeçmiş olsun aşkom şimdi nasılsın?
Kiyamam aşkoma bir an önce düzelirsin inşallahAşkom çokta iyi sayılmamBaş ağrısı, nefes darlığı oldu. Burun tıkalı ondan galibailaç aldım, bitki çayı içiyorum. Boğazım biraz yumuşadı
İnşallah aşkomKiyamam aşkoma bir an önce düzelirsin inşallah
Aynen ,burası da soğuk, hatta bayram yağışlı geçecek diyollaİnşallah aşkom
Hava bir ısınmadı
Çok yağdı maşallahAynen ,burası da soğuk, hatta bayram yağışlı geçecek diyolla
Sabahları daha soğuk oluyor aşkom, doğru dikkat et kendineÇok yağdı maşallah
Ama bu yıl bayağı doyduk. Sabah okula giderken soğuk oluyor. Ondan hasta oldum galiba
Sağ ol aşkomSabahları daha soğuk oluyor aşkom, doğru dikkat et kendine
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
BebişimBebişim
NasılsınızBebişim
Canım nasılsınızBebişim
Nasılsın bebişim?Bebişim
İyiyiz şükür günler zor geçiyor keseyi görsem rahatlayacağım Siz nasılsınızNasılsınız
Canım nasılsınız
Merakla bekliyoruzİyiyiz şükür günler zor geçiyor keseyi görsem rahatlayacağım Siz nasılsınız
Çok geçmiş olsun nevosum, dikkat et kendineAşkom çokta iyi sayılmamBaş ağrısı, nefes darlığı oldu. Burun tıkalı ondan galibailaç aldım, bitki çayı içiyorum. Boğazım biraz yumuşadı
Haftaya nevosum, gorumcemi bekliyorumASSOSyal tatlı ne zaman geliyor
Güzel olacak Güzel anneİyiyiz şükür günler zor geçiyor keseyi görsem rahatlayacağım Siz nasılsınız
Sağ ol canım benimÇok geçmiş olsun nevosum, dikkat et kendine