- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
BekliyoruzNevreste abla tarif geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BekliyoruzNevreste abla tarif geliyor
Bende kazeni bekliyorumBekliyoruz
Açtım konuyu canımBende kazeni bekliyorum
Ben ütülemiyorum. Çok sık değiştiririm.Kesin bu topikte bir sürü nevresim ütüleyen kadın vardır.
Ne sıklıkta?Ben ütülemiyorum. Çok sık değiştiririm.
Çarşafları üç günde birNe sıklıkta?
Ekstra bir durum yoksa haftada bir değişir bizde. Sadece eşimin ve oğlumun yastık kılıflarını daha sık değiştiririm çünkü kafaları çok terliyor ikisinin de. Bugün de kendimi pasaklı hissettim çok şükür.Çarşafları üç günde bir
Yazın daha sık olabilir
Hiç ütülemem, haftada bir nevresim değişirim, yastık kılıflarını 2-3 günde bir değişirim.Kesin bu topikte bir sürü nevresim ütüleyen kadın vardır.
Açıkcası her banyo sonrası değişmek istiyorumEkstra bir durum yoksa haftada bir değişir bizde. Sadece eşimin ve oğlumun yastık kılıflarını daha sık değiştiririm çünkü kafaları çok terliyor ikisinin de. Bugün de kendimi pasaklı hissettim çok şükür.
Ayda bir değişen varHiç ütülemem, haftada bir nevresim değişirim, yastık kılıflarını 2-3 günde bir değişirim.
Pasaklıyım sanırım.
Bizimle de paylaş.iyi akşamlar herkese
bugün ilk defa istiridye tatlısı yaptım. güzel görünüyor. iftardan sonra tadım yapacağım
Sararır o be hahahhahahhaAyda bir değişen var
Aynıyız kıazzzHiç ütülemem, haftada bir nevresim değişirim, yastık kılıflarını 2-3 günde bir değişirim.
Pasaklıyım sanırım.
Kokar yaSararır o be hahahhahahha
paylaşırım tabiBizimle de paylaş.
Kız her gün değiştirsek aksama yetisemeyiz ben de böyle yapıyorum ahahahaHiç ütülemem, haftada bir nevresim değişirim, yastık kılıflarını 2-3 günde bir değişirim.
Pasaklıyım sanırım.