Sen yine yapmaya devam etBenim poğaça hamurlarım kabarmaz ki
Bir kere poğaça hamuru yoğurdum kabarmadı. Sonra bir daha bir daha derken bir günde 3 kere poğaça hamuru yoğurdum ama hiçbiri kabarmadı bende pes ettim.
Haber var mı nevoşŞu evlerimizin ne olacağı belli olsa
Olacak nevosum Allahın izniyle az sabırŞu evlerimizin ne olacağı belli olsa
Nevoş taşıyorTatlilarimiz taşınmışdemek ki bitti
Bana da uyar aslında tavuk hariçççççççDüşününce doğru söylüyorsunbana farketmez hepsi uyar
Yok canım yaHaber var mı nevoş
Biz de seniğğğğYirim haa
İnşallah canımOlacak nevosum Allahın izniyle az sabır
En kolayı poğaça olsun mademBana da uyar aslında tavuk hariççççççç
İnsanlarda nasıl vicdan var bilmiyorum. Satınca ne olacak alan kişilerin vebaline girmek oluyor. Allah korkuları yokYok canım yaBelki 10 dan fazla uzman baktı. Hepsi ağır hasarlı dedi. Ama şimdi bizim semtte bazıları şikayet ediyor. Ben evimin yıkılmasını istemiyorum. Yapılsın istiyorum diyor. Tabi bu bazılarının işine yarıyor masrafı bizim üstümüze atıp mezarlarınızı yapın demek oluyor. Kolonlar kirişler, duvarlar hep kırık
Şimdi o şikayet sonuçlarını bekliyoruz. Tabi o şikayet edenler oturmak için değil. Yaptırıp satmak için istiyor
Allah korkuları yok
Öyle anlarda birden nasıl da iki çocuklu bir hayatın içine düşeceğimi düşünüyorum her şey normale dönüyorMaşallahbebişler hızlı büyüyor. Size şuan zaman geçmiyor gibi gelir
Sen bir istedin Allah iki nasip ettiÖyle anlarda birden nasıl da iki çocuklu bir hayatın içine düşeceğimi düşünüyorum her şey normale dönüyor
İnşallah canımİnsanlarda nasıl vicdan var bilmiyorum. Satınca ne olacak alan kişilerin vebaline girmek oluyor. Allah korkuları yok
Sizin evin durumu seçim sonrası belli olur inşallahzaten ağır hasarlı
Evet bakarız bir şekilde inş sağ salim o günlere gelelimSen bir istedin Allah iki nasip ettiolsun sağlıkla gelsinlerde bir şekilde alışıyorsun Annende var ilgilenir sizinle
Allah akıl fikir versinİnşallah canım
Birde buna sevinen yakınlarımız var
İnşallah canımEvet bakarız bir şekilde inş sağ salim o günlere gelelim
Amin canımAllah akıl fikir versinhaset insan çok