- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Kırmızı domates kullanırız anam babam usulü yasomArtık kaçarınız yok, kırmızı ve orman meyveleri yassah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı domates kullanırız anam babam usulü yasomArtık kaçarınız yok, kırmızı ve orman meyveleri yassah
Kesköse meke meke kesköseFrancio lö gruvasion
Sosyal solladın hepimizi aşkomKırmızı domates kullanırız anam babam usulü yasom
Hee tmm askoKesköse meke meke kesköse
Galiba ŞüşümSosyal solladın hepimizi aşkom
Dün de çağırdılar gitmedim. Halim yoktu hiç. Bugün de söyleyince artık dedim siz kaşındınızzzzzKoca göbeğin bile onlayn olmanı engelleyemedi
Umay’da anası gibi gezenti olacak çok şükürDün de çağırdılar gitmedim. Halim yoktu hiç. Bugün de söyleyince artık dedim siz kaşındınızzzzz
Kemalpaşa yapılacaktı problem yaşandıNevreste bu kategoride alınıp. ta yapılmayan hangi tarif var.
Komple tatlı yapılmasını yasaklamaya ne dersinKıbrıs tatlısı bundan sonra yassak
Önümüzdeki ay yine tatlı yapacağız ve ilk tarif senden gelecekKomple tatlı yapılmasını yasaklamaya ne dersin
Başka şeyler yapsınlar tatlı çok basit
Pardon ama ahahahahahahahaÖnümüzdeki ay yine tatlı yapacağız ve ilk tarif senden gelecek
GöreceğizPardon ama ahahahahahahaha
Oylaması daha keyifli tşk.
Korkutma beni ağlarsam görürsünGöreceğiz
KıyamamKorkutma beni ağlarsam görürsün
Kurabiye değil dimiiÖnümüzdeki ay yine tatlı yapacağız ve ilk tarif senden gelecek