- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Ama ama amaFasulyelere oy atmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ama amaFasulyelere oy atmadım.
Bak,yine masum,hep masumO tatlıyı oturup da birlikte yiyemeyeceksek ne anlamı var be Nevoş. Dramı severiz.
İlk üye olduğum zamanlar benim oy verdiğim tatlı kazandığı zaman bana da o tatlıdan gönderilecek zannediyordum.ajsjsjsjdjr
E sen tatlı yapmamışsın kiAma ama ama
Biz yine pro olucaz falan sanıyordukO tatlıyı oturup da birlikte yiyemeyeceksek ne anlamı var be Nevoş. Dramı severiz.
İlk üye olduğum zamanlar benim oy verdiğim tatlı kazandığı zaman bana da o tatlıdan gönderilecek zannediyordum.ajsjsjsjdjr
O bizim demirbaşımızDemirbaşlar yarışmaya katılmıyorE sen tatlı yapmamışsın ki
Olsun,sen yine de verE sen tatlı yapmamışsın ki
hep beraber olalım böyle inşallah askomO bizim demirbaşımızDemirbaşlar yarışmaya katılmıyor
Herkes başka başka şeyler zannediyor. Kendi aramızda yaptığımızı bile düşünenler var. Oysa bu yarışmalar 10 yıldan fazla oldu devam ediyor. 10 yıldır bölümde olan tek kişi benimBiz yine pro olucaz falan sanıyorduk
Sihirli değnekle istediğini birinci yapıyorsun sanan bile vardır cunku neden olmasın?Herkes başka başka şeyler zannediyor. Kendi aramızda yaptığımızı bile düşünenler var. Oysa bu yarışmalar 10 yıldan fazla oldu devam ediyor. 10 yıldır bölümde olan tek kişi benim
İnşallah aşkomhep beraber olalım böyle inşallah askom
Hem kazandır hem de kazan denilince aklıma gelen tek şey o tatlıdan gönderilecek olmasıydı.Biz yine pro olucaz falan sanıyorduk
Ayyy ben onu nasıl unuttumSihirli değnekle istediğini birinci yapıyorsun sanan bile vardır cunku neden olmasın?
Aşko dedim sana ,elektrikli alalım, şarja takar kullanırsın hem ahahahahahahAyyy ben onu nasıl unuttum
Aşko bakalım değneğim çalışıyor mu
En son pili bitmişti
Niye dalga geçiyorsun ki ağlarsam görürsünOlsun,sen yine de ver
Para toplayıp bana alınAşko dedim sana ,elektrikli alalım, şarja takar kullanırsın hem ahahahahahah
Çok teşekkür ederiz canımOylarımı kullandım
Ağlarsan kiyamam ,kiyamam ki küçüğüm sevdiğimden takılıyorumNiye dalga geçiyorsun ki ağlarsam görürsün
O iş bendePara toplayıp bana alın