Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik sürecinde asla içmem o saatten sonra da başlamam herhalde bir daha yani umarımBelki tamamen bırakırsın miniklerin vesilesi ile![]()
Kutuna gitBüyük hissediyorum hojaam.![]()
Dokuz ay tatil askoKutuna git![]()
Eline sağlık SultanımTatlı Tarifi - Kolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Cevizli Fincan Kadayıf - Birma Margarin Sponsorluğunda :KK56: Şekerpare - Dr. Oetker Vanilin...www.kadinlarkulubu.com
Hanımlar
İlk mesaj düzenlendi bakar mısınız?
@yasminsay
@zzekta1
@Xxhatun
@ELCOOO
Margaret Hale
@Minnosprenses
@Blue_Peri
C A N O
@Catlak-kurabiye
@Oriana
ASSOSyal
@RedGirl
JOYz
@Tenceresiz kaldim anne
Black Light
@Elhan
mandalina01
WunderLost
Bunu bile zor yaptım zaten şimdidenDokuz ay tatil asko![]()
Kendini yorma canımBunu bile zor yaptım zaten şimdiden![]()
Biraz da bu zibilyon tane iğne ve ilaçlardanKendini yorma canımtüp bebek gebelikleri normal gebelik gibi olmuyor
![]()
Aynen canım çok dikkat et kendine ve bebişlereBiraz da bu zibilyon tane iğne ve ilaçlardan![]()
Seneye buralarda üç çılgın sunumcu bebe dolanacakAynen canım çok dikkat et kendine ve bebişlere![]()
Ediyorum elimden geleni yapıyorum gerisi nasipAynen canım çok dikkat et kendine ve bebişlere![]()
Bence beni unutunSeneye buralarda üç çılgın sunumcu bebe dolanacak![]()
Tabisi aşkom![]()
ÇokzellllTatlı Tarifi - Kolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Cevizli Fincan Kadayıf - Birma Margarin Sponsorluğunda :KK56: Şekerpare - Dr. Oetker Vanilin...www.kadinlarkulubu.com
Hanımlar
İlk mesaj düzenlendi bakar mısınız?
@yasminsay
@zzekta1
@Xxhatun
@ELCOOO
Margaret Hale
@Minnosprenses
@Blue_Peri
C A N O
@Catlak-kurabiye
@Oriana