Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik sürecinde asla içmem o saatten sonra da başlamam herhalde bir daha yani umarımBelki tamamen bırakırsın miniklerin vesilesi ile
Kutuna gitBüyük hissediyorum hojaam.
Dokuz ay tatil askoKutuna git
Eline sağlık SultanımTatlı Tarifi - Kolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Cevizli Fincan Kadayıf - Birma Margarin Sponsorluğunda :KK56: Şekerpare - Dr. Oetker Vanilin...www.kadinlarkulubu.com
Hanımlar
İlk mesaj düzenlendi bakar mısınız?
@yasminsay
@zzekta1
@Xxhatun
@ELCOOO
Margaret Hale
@Minnosprenses
@Blue_Peri
C A N O
@Catlak-kurabiye
@Oriana
ASSOSyal
@RedGirl
JOYz
@Tenceresiz kaldim anne
Black Light
@Elhan
mandalina01
WunderLost
Bunu bile zor yaptım zaten şimdidenDokuz ay tatil asko
Kendini yorma canım tüp bebek gebelikleri normal gebelik gibi olmuyorBunu bile zor yaptım zaten şimdiden
Biraz da bu zibilyon tane iğne ve ilaçlardanKendini yorma canım tüp bebek gebelikleri normal gebelik gibi olmuyor
Sizi yerimBunu bile zor yaptım zaten şimdiden
Aynen canım çok dikkat et kendine ve bebişlereBiraz da bu zibilyon tane iğne ve ilaçlardan
Seneye buralarda üç çılgın sunumcu bebe dolanacakAynen canım çok dikkat et kendine ve bebişlere
Seneye buralarda üç çılgın sunumcu bebe dolanacak
Ediyorum elimden geleni yapıyorum gerisi nasipAynen canım çok dikkat et kendine ve bebişlere
Bence beni unutunSeneye buralarda üç çılgın sunumcu bebe dolanacak
Tabisi aşkom
ÇokzellllTatlı Tarifi - Kolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Cevizli Fincan Kadayıf - Birma Margarin Sponsorluğunda :KK56: Şekerpare - Dr. Oetker Vanilin...www.kadinlarkulubu.com
Hanımlar
İlk mesaj düzenlendi bakar mısınız?
@yasminsay
@zzekta1
@Xxhatun
@ELCOOO
Margaret Hale
@Minnosprenses
@Blue_Peri
C A N O
@Catlak-kurabiye
@Oriana