- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
At bana bakiim nasıl olmuşBen de simdi oturdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
At bana bakiim nasıl olmuşBen de simdi oturdum
Bizimkiler şöyle yazıyor (akrabalar vs)Burada otobüslerin üzerinde bile siğorta yazıyor. O tabelayı yapan iş yeri, onay veren kurum hiç uyarmıyor mu anlamıyorum. Şehirde komplike bir yazım yanlışı sorunu var. İyi ğeceler yazıyorlar ya. Kafayı yersin. Yumuşak g ile bir alıp veremedikleri var ajjjajaj
Geliyor birazdanAy bana bakiim nasıl olmuş
Birazdan olmadı mı daha?Geliyor birazdan
Sağol canım Daha güzelleri senin olsunOoo canom hayırlı olsun,hakettin bence C A N O
Yuvarlama oHerkes bayram kahvaltısı yaparken bizim yarın sabah yuvalama ve içli köfte yiyecek olmamız şoku.
Kimim aceba
Nasılsın yavrimu, teyzoşum bal yanağım nasıl?
Aynen canımama bak hiç belli olmuyor. süper çıkmış ne güzel
Bende geleyimHerkes bayram kahvaltısı yaparken bizim yarın sabah yuvalama ve içli köfte yiyecek olmamız şoku.
Enişte gelecek sen gitme elticimBende geleyim
Geldi eşimEnişte gelecek sen gitme elticim
Hem sizde kim bilir ne mamalar olacak, herkes toplanır herhalde.
Enişte hem sizi, hemde bir sofrada oturmayı özlemiştir. Ellerin dert görmesin elticim, afiyetle ağız tadıyla yiyin inşallah.Geldi eşim
Aynen canım neler neler yapacağız
Eşim liste yaptı zaten istekleri var,
Şarjım yoktu elektrik gitti sjsjsj attım simdi onay bekliyorBirazdan olmadı mı daha?
İnşallah tez zamanda tamamen kavuşursunuzGeldi eşim
Aynen canım neler neler yapacağız
Eşim liste yaptı zaten istekleri var,
Allah razı olsun elticimEnişte hem sizi, hemde bir sofrada oturmayı özlemiştir. Ellerin dert görmesin elticim, afiyetle ağız tadıyla yiyin inşallah.
İnşallah canım benimİnşallah tez zamanda tamamen kavuşursunuz
Siz elti misiniz gerçektenAllah razı olsun elticim
Bilmiyor muydunuz?Siz elti misiniz gerçekten