- 30 Kasım 2014
- 28.449
- 125.348
kuru dolma da güzel olurŞehitkamil de oturan bir arkadaşım var onlarda köfte ve yuvalamaya ek olarak kuru dolma da yiyorlarmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuru dolma da güzel olurŞehitkamil de oturan bir arkadaşım var onlarda köfte ve yuvalamaya ek olarak kuru dolma da yiyorlarmış.
Canım
Yok fırın pek bilinmeyen bir şeyregal markaydı değil mi?
ama Antepte yaşıyorsan bunlara alışık olman lazım. mesela duyduğuma göre siirtte falan sabah kahvaltısında et büryan yerlermiş.Ne var yalan mı ya, sabah sabah gözümüzü etle açacağız
ama bak hiç belli olmuyor. süper çıkmış ne güzelYok fırın pek bilinmeyen bir şey
Ama kahvaltıda değilkuru dolma da güzel olur
sen de güneydoğudasın değil mi?Ama kahvaltıda değil
Kuru dolma bizimkilerde akşam yemeğinde olacakmış.Şehitkamil de oturan bir arkadaşım var onlarda köfte ve yuvalamaya ek olarak kuru dolma da yiyorlarmış.
Ah Margırıt Kız gerçi bizimkilerde yelleme yapalım diyorlar ama akşamaKuru dolma bizimkilerde akşam yemeğinde olacakmış.
Yuhhhh büryan mı ajsjsjsj ben bayramlarda memleketimde oluyordum hep. Sabah kahvaltı muhabbeti döndü eşimle, o hatırlattı kahvaltı yapılmayacağını.ama Antepte yaşıyorsan bunlara alışık olman lazım. mesela duyduğuma göre siirtte falan sabah kahvaltısında et büryan yerlermiş.
Yelleme ne, kebap mı?Ah Margırıt Kız gerçi bizimkilerde yelleme yapalım diyorlar ama akşama
yelleme ne?Ah Margırıt Kız gerçi bizimkilerde yelleme yapalım diyorlar ama akşama
Ay Antep'li arkadaşım kebap yerine çoğu zaman yelleme kelimesini kullanınca sen de biliyorsundur sandım. Evet evet kebapYelleme ne, kebap mı?
eşin antepli galiba de mi?Yuhhhh büryan mı ajsjsjsj ben bayramlarda memleketimde oluyordum hep. Sabah kahvaltı muhabbeti döndü eşimle, o hatırlattı kahvaltı yapılmayacağını.
Nasıl yani yelleme neden mangal demek değillAy Antep'li arkadaşım kebap yerine çoğu zaman yelleme kelimesini kullanınca sen de biliyorsundur sandım. Evet evet kebap
valla oralı biri söylemişti kaç yıl önce. mesela oraya dışarıdan görevle gelen olurmuş. bunları büryancıya götürürlermiş. adamlar dermiş ki sabah sabah et büryan mı yenir diye. ama diyor 1 aya kalmadan bir gör sabah büryancıya gidersin senden önce onlar gelmişYuhhhh büryan mı ajsjsjsj ben bayramlarda memleketimde oluyordum hep. Sabah kahvaltı muhabbeti döndü eşimle, o hatırlattı kahvaltı yapılmayacağını.
Eveteşin antepli galiba de mi?
E kebap da yelleniyor işte mangalda?Nasıl yani yelleme neden mangal demek değill