- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Eltim diyordunuz da birbirinize acaba öylesine mi yoksa gerçek mi diyordum emin değildimBilmiyor muydunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eltim diyordunuz da birbirinize acaba öylesine mi yoksa gerçek mi diyordum emin değildimBilmiyor muydunuz?
Tabi kiSiz elti misiniz gerçekten
Emin olmak için sordum yav nevoşTabi ki
Bizimkiler yuvalama diyor. Patenti alınırken de yuvalama diye başvurulmuş, Aydın’ın yuvarlaması ile karışmasın diye. Ama her ikisi de kabul edilmiş. 12. sınıf coğrafya konuları sjskskksYuvarlama o
storylerden gördüğün üzere bugün gezdik aşko iyiyiz. sen nasılsın? Sarı saçlarım nasıl olmuş?Nasılsın yavrimu, teyzoşum bal yanağım nasıl?
şunu her yeni gelene yapmayın ya yemin ederim alt sınıfa çömez şakası yapan üst sınıflar gibiBilmiyor muydunuz?
Dan dan, kameralar şu tarafta, el sallayınızzzzzzEmin olmak için sordum yav nevoş
Evet hskskdmd
soylemeyecektim ama benimde gorumcemSiz elti misiniz gerçekten
Elti olsalar böyle severler mi birbirleriniSiz elti misiniz gerçekten
Bi dk kafam karıştı simdi sjsjksksksElti olsalar böyle severler mi birbirlerini
Ben gönderdim artık bilmiyore
Süperdiniz, sarı saçlarından sen suçlusun yavrimustorylerden gördüğün üzere bugün gezdik aşko iyiyiz. sen nasılsın? Sarı saçlarım nasıl olmuş?
şunu her yeni gelene yapmayın ya yemin ederim alt sınıfa çömez şakası yapan üst sınıflar gibi
Aaaaaaa kandırıldımstorylerden gördüğün üzere bugün gezdik aşko iyiyiz. sen nasılsın? Sarı saçlarım nasıl olmuş?
şunu her yeni gelene yapmayın ya yemin ederim alt sınıfa çömez şakası yapan üst sınıflar gibi
Ay bir de bilmediğim için azar işitiyorum sandım siz varyaSüperdiniz, sarı saçlarından sen suçlusun yavrimu
Bir şey yapmadım ki
Onay cümlesi kurmuş muyum?
Kamera şakası mıydı aaaajdkdkdlddDan dan, kameralar şu tarafta, el sallayınızzzzzz
Gerçekten mi, bende elticimde öyle insanlar değiliz.Ay bir de bilmediğim için azar işitiyorum sandım siz varya
Cidden inandım ama ciddi ciddi sordun napimGerçekten mi, bende elticimde öyle insanlar değiliz.
Gerçi artık tüm editörler bize eltiler diyor, o yüzdende kafan karışmış olabilir.
gözün aydın canım. tez zamanda kendi yuvanızda temelli bir araya gelin inşallah.Geldi eşim
Aynen canım neler neler yapacağız
Eşim liste yaptı zaten istekleri var,
Cidden inandım ama ciddi ciddi sordun napim