- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.580
Teşekkürler bebeyimBen ciddiyim ki güzel şeyler yapıyorsun,ben çok beğeniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bebeyimBen ciddiyim ki güzel şeyler yapıyorsun,ben çok beğeniyorum
Rica ederim canımTeşekkürler bebeyim
Düz çilek miZaten mecbur düz çileğe talim.
Yok artıkNe cüretAz önce yaşlı bir dede tarafından öpülmek üzere iken son anda kurtuldum. Çok korkunçtu.
Az önce yaşlı bir dede tarafından öpülmek üzere iken son anda kurtuldum. Çok korkunçtu.
Dede babamları tanıyormuş beni de taşıyormuş ama ben dedeyi ilk defa gördüm. Yani dedeye göre ben onun torunuymuşum falan. Aklım çıktı aklım.Yok artıkNe cüret
Umarım masumdurDede babamları tanıyormuş beni de taşıyormuş ama ben dedeyi ilk defa gördüm. Yani dedeye göre ben onun torunuymuşum falan. Aklım çıktı aklım.
Masum dediler. Biz küçücük çocukken bize gelip gidermiş bu dede. Ay ama elinin biriyle yanağımı tuttu birden yaklaştı duduşları yanağıma değmek üzereyken geri çekilip bir kadının arkasına saklandım. Dede lütfen öpmeeeğ diye de bağırdım adama.Umarım masumdur
Aferin benim kızıma Kimseye öptürmeMasum dediler. Biz küçücük çocukken bize gelip gidermiş bu dede. Ay ama elinin biriyle yanağımı tuttu birden yaklaştı duduşları yanağıma değmek üzereyken geri çekilip bir kadının arkasına saklandım. Dede lütfen öpmeeeğ diye de bağırdım adama.
İlk kocam öpcekAferin benim kızıma Kimseye öptürme
Tam travmaMasum dediler. Biz küçücük çocukken bize gelip gidermiş bu dede. Ay ama elinin biriyle yanağımı tuttu birden yaklaştı duduşları yanağıma değmek üzereyken geri çekilip bir kadının arkasına saklandım. Dede lütfen öpmeeeğ diye de bağırdım adama.
Aşko yaaaAferin benim kızıma Kimseye öptürme
Dede hızlı çıktı.Masum dediler. Biz küçücük çocukken bize gelip gidermiş bu dede. Ay ama elinin biriyle yanağımı tuttu birden yaklaştı duduşları yanağıma değmek üzereyken geri çekilip bir kadının arkasına saklandım. Dede lütfen öpmeeeğ diye de bağırdım adama.
Amca mutlu gitmek istemiş öbür tarafa köprüden önceki son mucuksDede babamları tanıyormuş beni de taşıyormuş ama ben dedeyi ilk defa gördüm. Yani dedeye göre ben onun torunuymuşum falan. Aklım çıktı aklım.
Elim ayağım titredi.Tam travma
Hızlı ve takma dişliDede hızlı çıktı.
Geçmiş olsun canımElim ayağım titredi.
Ay o titreyerek üzerime gelişini unutmayacağım.Dede hızlı çıktı.
Dişi yoktu.Hızlı ve takma dişli