- 30 Kasım 2014
- 28.449
- 125.347
sayfası pintereste mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfası pintereste mi
Normal kahvaltı yapanlara şaşırıyoruz biz deDiyarbakır da manyakmış. Yalnız olmadığıma sevindim.
Yok instagram kendi tariflerini atıyor ama arada ben veya teyzelerim bir şey yapsak fotoğraf olarak tek atıyorsayfası pintereste mi
Bizim burdada öyleydi önceden birde büyüğün evine sabahın köründe tencerelerle yemek giderdi şimdi yapan çok nadirBurda en fakiri de bunu yer
Kahvaltıya gelenler olur bazen
Çağıriim mi Antep'li üyeleri.ahahsjshsDiyarbakır da manyakmış. Yalnız olmadığıma sevindim.
Kahvaltıda annemin yeni pişirdiği pilavı yemek çok güzel oluyoBizim burdada öyleydi önceden birde büyüğün evine sabahın köründe tencerelerle yemek giderdi şimdi yapan çok nadir
Çok ilginç bir vaka. Ben genelde bayramlarda Bursa’da olurdum. Buna bir kere maruz kaldım, bu ikinci olacak. Sabah sabah içli köfte yenir mi yaNormal kahvaltı yapanlara şaşırıyoruz biz de
bizim bayram klasiği kahvaltılıklarla beraber haşhaşlı cevizli çörek, yaprak sarma, sigara böreği falandır. ama bu bayram sadece derin dondurucudan sigara böreği çıkartıp kızartacağız. çörek, sarma falan yapmadık.Kayınvalide değil, tüm Antep böyle.
En güzel menüBiz fakirler de karışık kızartma ve menemen yiyceek
Ben de pinte atıyom ne yapsam kendi yaptığım dışında atmam âmâsayfası pintereste mi
Doğululara özel bir şey galibaÇok ilginç bir vaka. Ben genelde bayramlarda Bursa’da olurdum. Buna bir kere maruz kaldım, bu ikinci olacak. Sabah sabah içli köfte yenir mi ya
Ne var yalan mı ya, sabah sabah gözümüzü etle açacağızÇağıriim mi Antep'li üyeleri.ahahsjshs
Yok ya karadeniz de de var yemek olayıDoğululara özel bir şey galiba
benim de pinterestte hesabım var ama henüz birşey atmadım. aslında güzel olurdu.Ben de pinte atıyom ne yapsam kendi yaptığım dışında atmam âmâ
evet mesela bazıları kahvaltıda çorba içiyor sadece. tarhana ya da kele paça içen biliyorum gerçi ben de çorba içmeyi severim kahvaltılık yemeyeceksemYok ya karadeniz de de var yemek olayı
Şehitkamil de oturan bir arkadaşım var onlarda köfte ve yuvalamaya ek olarak kuru dolma da yiyorlarmış.Ne var yalan mı ya, sabah sabah gözümüzü etle açacağız
öyle deme ikisi de çok güzel. menemeni yeni yedim de bak karışık kızartma çok cazip geldi şimdiBiz fakirler de karışık kızartma ve menemen yiyceek
Kız dalga geçiyom aaaöyle deme ikisi de çok güzel. menemeni yeni yedim de bak karışık kızartma çok cazip geldi şimdi