- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Hayırlı olsun Cano güzel güzel fotoğraflar çekmek nasip olsunEşim sürpriz yapmak istemiş Bilgim dışında gelişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Cano güzel güzel fotoğraflar çekmek nasip olsunEşim sürpriz yapmak istemiş Bilgim dışında gelişti
Burası iyi yağmıyorYağmur durmuyor Catlak-kurabiye bedduan mı tuttu la
Hava güzel capcanlı ama yağmur durmuyor, bahçe yemyeşil beni bekliyor ama yağmur izin vermiyorBurası iyi yağmıyor
Eşim yolda, yol boyu hep yağmur varmış.
Kayseri'de yağışlı
Yarın çekim yaparsınHava güzel capcanlı ama yağmur durmuyor, bahçe yemyeşil beni bekliyor ama yağmur izin vermiyor
Amin canım sağolHayırlı olsun Cano güzel güzel fotoğraflar çekmek nasip olsun
Hayırlı olsun CanomAmin canım sağol
Yaa eşin burdan geçmiş o zaman yağmurlu sabahtan beriBurası iyi yağmıyor
Eşim yolda, yol boyu hep yağmur varmış.
Kayseri'de yağışlı
Kim beddua etti kim o terbiyesizYağmur durmuyor Catlak-kurabiye bedduan mı tuttu la
Evet canım Malatya'dan geliyorYaa eşin burdan geçmiş o zaman yağmurlu sabahtan beri
NoooKim beddua etti kim o terbiyesiz
Profilinizdeki siz misiniz gözel baağğyyannn
Darende sonrası dedemlerin köy sonra ilçesi sonra benim yaşadığım yer şarkışla, kayseriden sonra nevşehirEvet canım Malatya'dan geliyor
Hep yağmurlu dedi
Sağol NevoşumHayırlı olsun Canom
Oo bak mis gibi havaNooo
Sen ettin shsjdjdkd
regal markaydı değil mi?Canım 150 de piştiler. Fırın biraz değişik
Azdan başlayıp deneyelim dedik çok sürmeden piştiler. Her şeyi farklı ayarda yapıyor.
Mini fırın evet:)
Ama yemeği çok güzel yapıyor. Dün kızartmadan, eti pişirmeden patlıcan tava yaptım. Odun ateşinde pişse o kadar güzel olmazdı
kayseride misin canım?Yaa eşin burdan geçmiş o zaman yağmurlu sabahtan beri
kayseride misin canım?
Kimim acebaTeşekkür ederim canım
Sen kimsin?