- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
Üç kilo mu yapar ya iki kaşık helvaHeee bak gördün mü Hep dolma dedin, ortaya helva çıktı. Kesin onun suçu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç kilo mu yapar ya iki kaşık helvaHeee bak gördün mü Hep dolma dedin, ortaya helva çıktı. Kesin onun suçu
Evet kıskanç tartıBir bana mı bozuk
91 o kadar koşturuyorum ama pco mahvetti beni hormonlarım kötü galibaKasımız fazla demekCidden 90 mı oldun
Neyse düşüyor en azındanBir kilo fazla kaldı onuda atarsam baştan devamEvet kıskanç tartı
Kalorisi yüksek napsın yağ ve unla oluyor. Birde şekeri varÜç kilo mu yapar ya iki kaşık helva
Benimde hep sağlık sorunlarından. İki yıl kadın hastalıkları yüzünden evde bile hareket edemedim. Haşimato var zaten91 o kadar koşturuyorum ama pco mahvetti beni hormonlarım kötü galiba
Bir kilo nedir ki yaa onu halledersinNeyse düşüyor en azındanBir kilo fazla kaldı onuda atarsam baştan devam
Orası öyleKalorisi yüksek napsın yağ ve unla oluyor. Birde şekeri var
Sonra vermem gereken 6-7 kilo varBir kilo nedir ki yaa onu halledersin
Öyle ya hastalıklar yada tedavi de kullanılan ilaçlar kilo aldırıyor maalesefBenimde hep sağlık sorunlarından. İki yıl kadın hastalıkları yüzünden evde bile hareket edemedim. Haşimato var zaten
Ben aslında uzun zamandır hep aynıyım veremiyordumÖyle ya hastalıklar yada tedavi de kullanılan ilaçlar kilo aldırıyor maalesef
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsınBen aslında uzun zamandır hep aynıyım veremiyordum
İnşallahİnşallah istediğin kiloya ulaşırsın
Eskiden hiç diyet yapmadım ama evlendiğimde beri diyetteyim hahahaEvet kilo olayı sıkıntı Birde bünye almaya meyilliyse zor gerçekten. Alırken kolay verirken zor
İyi akşamlar canım iyidir sen nasılsınİyi akşamlar hanımlarr nasılsınızzz