- 12 Ocak 2021
- 4.398
- 17.910
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlarrr 5:50 de kalkan cindir
Seni bu denli hayata bağlayan istanbulda yaşamıyorsan nedir bacımsu
İstanbul'da değilim,Bursa'dayım durmayan düşüncelerden uyuyamıyorum aslında benSeni bu denli hayata bağlayan istanbulda yaşamıyorsan nedir bacımsu
Yorulmuyosun sen ozaman seni yormak pertini çıkartmak lazım ben o saatte ağzımdan salyalar akarak uyuyorum lükse bak düşüncelerden uyuyamıyorum diyorsunİstanbul'da değilim,Bursa'dayım durmayan düşüncelerden uyuyamıyorum aslında ben
Uyuyabilmek lüks bence ya yoruluyorum da dediğim gibi ,beynim durmuyorYorulmuyosun sen ozaman seni yormak pertini çıkartmak lazım ben o saatte ağzımdan salyalar akarak uyuyorum lükse bak düşüncelerden uyuyamıyorum diyorsun
Bak aşkiton uyuyorr miss gibiUyuyabilmek lüks bence ya yoruluyorum da dediğim gibi ,beynim durmuyor
Benim yerime de uyuyorBak aşkiton uyuyorr miss gibi
O kadar çocukla da çok zor olur herhalde ,Allah kolaylık versin simdidenTaşınmayı erkene aldık okul kapanınca haziranda taşınırız diyordum ama sağ olsun eşim evlenecek birine söz vermiş düğünleri bayramdan sonra büyük ihtimalle taşınalım dedi
Çocukları düşünüyorum zaten lgs ye hazırlanıyor oğlum okulu değişmeyecek ama mesafe uzaklığı artacak okuluna motorla gidiyor ama yakın eve şimdiO kadar çocukla da çok zor olur herhalde ,Allah kolaylık versin simdiden
Aman hepsi aynıÇocukları düşünüyorum zaten lgs ye hazırlanıyor oğlum okulu değişmeyecek ama mesafe uzaklığı artacak okuluna motorla gidiyor ama yakın eve şimdi
Erkekler için herşey çok kolay ve önemsiz
Birde benim başımda 3 tane var 2 yaşında bir çocuk nasıl babasının aynısı olabilirAman hepsi aynı
oluyor öyle şeyler sayılı olan iyi yanlarını alsalar keşkeBirde benim başımda 3 tane var 2 yaşında bir çocuk nasıl babasının aynısı olabilir
Büyüğe alıştım babası kılıklı diyorum da küçük de beklentim farklı olması yönündeydioluyor öyle şeyler sayılı olan iyi yanlarını alsalar keşke
İmtihan dünyası diyelimBirde benim başımda 3 tane var 2 yaşında bir çocuk nasıl babasının aynısı olabilir
Çok kınamıcan kocanda olsaBüyüğe alıştım babası kılıklı diyorum da küçük de beklentim farklı olması yönündeydi
Neyse ki kızlarım benzeme diÇok kınamıcan kocanda olsa
Kaç cocuk var sendeeNeyse ki kızlarım benzeme di