- 1 Aralık 2021
- 12.023
- 40.319
- 34
4 taneKaç cocuk var sendee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 taneKaç cocuk var sendee
Allah kolaylık versin canımTaşınmayı erkene aldık okul kapanınca haziranda taşınırız diyordum ama sağ olsun eşim evlenecek birine söz vermiş düğünleri bayramdan sonra büyük ihtimalle taşınalım dedi
Oh maşallah valla ben 2 taneyle çıvdıvıyovum4 tane
Hayırlısı olsun canım. Bizim de taşınma telaşımız varTaşınmayı erkene aldık okul kapanınca haziranda taşınırız diyordum ama sağ olsun eşim evlenecek birine söz vermiş düğünleri bayramdan sonra büyük ihtimalle taşınalım dedi
Hayırlı olsun bakalım beğenecek misinHediyem geldi. Nizamiye de şuan
Beğenirim tabikiHayırlı olsun bakalım beğenecek misin
Olursa da yapacak bir şey yokHediye beklerken çamurlu pattis şoku olmasın Zano'm C A N O
Salata yaparsın yaa ,çok üzgünüm, elim kolum bağlı, düzelsin hemenOlursa da yapacak bir şey yok
Instagram pert olmuş
Çok severim bol ekşiliSalata yaparsın yaa ,çok üzgünüm, elim kolum bağlı, düzelsin hemen
Ne zaman geliyor hediyeÇok severim bol ekşili
Hele ben. Dükkana mühür vurmuşlar hissindeyim
Valla eşim işte. Gece 12 de geliyor. Ben bile görmedim Girişte duruyor Kutusunun fotosu var ne olduğunu biliyorum. Model renk detay yokNe zaman geliyor hediye
Tamam bekliyoruzValla eşim işte. Gece 12 de geliyor. Ben bile görmedim Girişte duruyor Kutusunun fotosu var ne olduğunu biliyorum. Model renk detay yok
Detay versene nevoşTamam bekliyoruz
SunumlukDetay versene nevoş
İnstagramda kullanırımSunumluk
Düzelsin artıkÇok severim bol ekşili
Hele ben. Dükkana mühür vurmuşlar hissindeyim
Dünya çapında çökmüşDüzelsin artık
Bende öyle düşündümİnstagramda kullanırım