- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Geçmiş olsun Zano'mBenim küçük olanda 3 4 gündür aynı. Kulağı ağrıyor sanırım. Ateşi bir düşüp bir çıkıyor. Serum yedi bana mısın demedi Salgın hala devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Zano'mBenim küçük olanda 3 4 gündür aynı. Kulağı ağrıyor sanırım. Ateşi bir düşüp bir çıkıyor. Serum yedi bana mısın demedi Salgın hala devam ediyor
Sağol Zenna’mGeçmiş olsun Zano'm
Sen de sağol Zano'mSağol Zenna’m
Canım merhaba hoş geldin nasılsınSelam çiçeklerimmmm
Çok geçmiş olsun. Kesinlikle bitmedi havalar da değişikBenim küçük olanda 3 4 gündür aynı. Kulağı ağrıyor sanırım. Ateşi bir düşüp bir çıkıyor. Serum yedi bana mısın demedi Salgın hala devam ediyor
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canımBenim küçük olanda 3 4 gündür aynı. Kulağı ağrıyor sanırım. Ateşi bir düşüp bir çıkıyor. Serum yedi bana mısın demedi Salgın hala devam ediyor
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Öksürük burun akıntısı ateş ortaya karışık
Çok teşekkür ederim ablacımGeçmiş olsun
Sağol canım. Size de geçmiş olsun Randevu da çıkmıyor. Bahar geçişleri hep böyle oluyor zatenGeçmiş olsun canım
Benim önce oğlan hasta oldu, sonra kızın biriDün acile götürdük iğne yaptılar, bir sürü ilaç verdiler.
Hava dengesiz hemen hasta oluyorlar.
Çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Öksürük burun akıntısı ateş ortaya karışık
Geçmiş olsunGeçmiş olsun canım
Benim önce oğlan hasta oldu, sonra kızın biriDün acile götürdük iğne yaptılar, bir sürü ilaç verdiler.
Sağol canım. Size de geçmiş olsun Randevu da çıkmıyor. Bahar geçişleri hep böyle oluyor zaten
Sağ ol canımGeçmiş olsun
Aynı belirtiler evetbirde kulak var bizde. Ateş 4. Gün bugün. Biraz azaldı ama yine arada çıkıyor.
Burun akıntısı, öksürük, ateş oluyor. Herkeste aynı oluyor galiba
Geçmiş olsunAynı belirtiler evetbirde kulak var bizde. Ateş 4. Gün bugün. Biraz azaldı ama yine arada çıkıyor.
Çok geçmiş olsun. Kesinlikle bitmedi havalar da değişik
Çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun aşkomGeçmiş olsun canım
Oğlumun bir hafta sıkıntı oldu hatta kusma oldu. Şimdi sadece gece uykuda öksürük var.Aynı belirtiler evetbirde kulak var bizde. Ateş 4. Gün bugün. Biraz azaldı ama yine arada çıkıyor.
Sağ ol aşkomGeçmiş olsun aşkom
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom