- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.580
Gezdim ve yedim.Naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gezdim ve yedim.Naptın
Hayat kısa margırıt kuşum uçuyorSürekli geziyor
Olsun pazartesi yeniden başlarız Bugün bende yedimGezdim ve yedim.
Ben de gezdim de yemedimGezdim ve yedim.
Bir de bana diyorsunuzOlsun pazartesi yeniden başlarız Bugün bende yedim
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Bugün yöresel kraliçeliğim üzerimdeydi yine.Olsun pazartesi yeniden başlarız Bugün bende yedim
Fotoğrafa beş saniye bakınca 1. oluyorsunuz.Bugün yöresel kraliçeliğim üzerimdeydi yine.
Aşko normalde bozmam. Ama eşim çok kısa kalacakNormalde izin bugün başlıyordu. Fakat yeniden çağırdılar. Adam altı üstü 3-4 gün kalacak. Beraber sofra kuralım güzel şeyler yiyelim dedimBir de bana diyorsunuz
Tamamdır komutanım anlaşıldı teyakkuzdayımBenden ana yemek ve tatlı tarifi ayırtacaksınız. Onların tarifi yapılacak.
Bu iki tarif dışında çorba zaten mutlaka olacak. 3 oldu
Ek olarak ya 1 ya da 2 şey daha eklenir. 4 ya da 5 çeşit olur.
Konu açılınca yazacaksınız. Tarif ayırtılacak ondan önceden yapılmayacak bilginiz olsun
Nasip canım beklerizTamamdır komutanım anlaşıldı teyakkuzdayım
Aşkom
Tamam aşko senin geçerli sebebin varmış , ye gitsin benim yerime deAşko normalde bozmam. Ama eşim çok kısa kalacakNormalde izin bugün başlıyordu. Fakat yeniden çağırdılar. Adam altı üstü 3-4 gün kalacak. Beraber sofra kuralım güzel şeyler yiyelim dedim
Pazartesi gitmiş olacak. Yeniden başlarım. 2-3 günden bir şey olmaz
Napıyon aşkom
Canooo kalbimi fethettin hee dedim heralde canonun gözü döndü 5 tarif nedir anacımm dedim içimden.Onu bende kabul etmem
İyiyim aşkom,uzandım öyle ,sen naptin ?Napıyon aşkom
Aslında dün geceye kadar bozmamıştık. Dün akşam balık yaptım. Benim kız çok güzel un helvası yapıyorDedim kalk bir un helvası patlatTamam aşko senin geçerli sebebin varmış , ye gitsin benim yerime de
Aldım kabul ettim.. evrene mesaj numerolojik sayılar2 tarif verilsin en fazla sofrada 5 çeşit olsun. İsteyen 3 çeşit koysun. En üst seviye 5 olsun
Aminnn ablacımNasip canım bekleriz
Sayılara benimde takıntılarım vardırAldım kabul ettim.. evrene mesaj numerolojik sayılar