- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Çok şükür, arada delirtiyorlar ama iyi gidiyor Canom.Afiyet olsun canım işler nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür, arada delirtiyorlar ama iyi gidiyor Canom.Afiyet olsun canım işler nasıl gidiyor
Abla 5 ne yaaa çokAynen öyle elticim
Çünkü herkes misafir almıyor.
Hadi 5 yapalım ama bu ortak karar olmalı
5 ini ayrıntılı yapmıyoruz ki ama ara sıcak gibi olanları önceden de yapabiliriz sankiCanoo naptın yaa 5 neee
Allah bozmasın. Hep iyi ol inşallahÇok şükür, arada delirtiyorlar ama iyi gidiyor Canom.
Benden ana yemek ve tatlı tarifi ayırtacaksınız. Onların tarifi yapılacak.Aaa bak o zaman olur
Ramazanın fix çorbası mercimek kesin olur
Çakışan çorbalar illaki olacak abla, ilk bildirinin mi olacak ona göre yazayım hemen
Biz senle aynı kafadayızÇorba
3-4 çeşit ara sıcak ya da meze
Ana yemek
Pilav ya da püre
Dadlu
Salata
Ben böyle yapsam
OlmazŞimdi içli köfte ve sarma ikisi kardeş kardeş yanyana olmaz mı diyorsun
Hee öyle olabilir sankim bi an 5 çeşitte ayrıntılandırılacak sandım5 ini ayrıntılı yapmıyoruz ki ama ara sıcak gibi olanları önceden de yapabiliriz sanki
O zaman sarma iptal
Onu bende kabul etmemHee öyle olabilir sankim bi an 5 çeşitte ayrıntılandırılacak sandım
Ya çoğunluğa uyarsa 5 çeşit yaparızÇorba
3-4 çeşit ara sıcak ya da meze
Ana yemek
Pilav ya da püre
Dadlu
Salata
Ben böyle yapsam
Sanki sofradakiler bitiyormuş gibi Canom, sonra 3-4 gün o yemekler yenir.Biz senle aynı kafadayız
Biz ramazan sofralarında hep öyle yaptık. Hatta 4 tarif ya da 3 tarif yaptık. Ama şimdi çoğunluğa uymuyorBiz senle aynı kafadayız
Aynen öyleSanki sofradakiler bitiyormuş gibi Canom, sonra 3-4 gün o yemekler yenir.
Ev ahalisine hazırlamak daha mantıklı, çekimi kolay olur.
Benim zaten gelen giden yokSanki sofradakiler bitiyormuş gibi Canom, sonra 3-4 gün o yemekler yenir.
Ev ahalisine hazırlamak daha mantıklı, çekimi kolay olur.
Gerçi orası öyle. Zor geliyor demek kiBiz ramazan sofralarında hep öyle yaptık. Hatta 4 tarif ya da 3 tarif yaptık. Ama şimdi çoğunluğa uymuyor
2 tarif verilsin en fazla sofrada 5 çeşit olsun. İsteyen 3 çeşit koysun. En üst seviye 5 olsunCanoo naptın yaa 5 neee
Bence makul börek içli köfte ikisi serbest mi2 tarif verilsin en fazla sofrada 5 çeşit olsun. İsteyen 3 çeşit koysun. En üst seviye 5 olsun
O zaman neden masayı bardak konmayacakcasına doldurasın ki, zaten çocukların da küçük, kim yiyecek o kadar yemeği.Benim zaten gelen giden yok
Maksat yeşillik olsunO zaman neden masayı bardak konmayacakcasına doldurasın ki, zaten çocukların da küçük, kim yiyecek o kadar yemeği.