- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Ya bana her şey uyar ben zorlamasın diye 4 dedim yoksa 5 olsun.Nasıl yani, tariflerle beraber mi 4 çeşit?
Ama 4 çeşit davet sofrasına yetmez ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bana her şey uyar ben zorlamasın diye 4 dedim yoksa 5 olsun.Nasıl yani, tariflerle beraber mi 4 çeşit?
Ama 4 çeşit davet sofrasına yetmez ki
Bana kalsa börekler, dolmalar, ramazan pidesi, içli köfte vs sanki misafir gelecek gibi bir dülğnce vardıÇorba mercimek
Ana yemek iskender
Ara içli köfte
Tatlı supangle
Menüye uygun olan ek olarak pilav ve salata yapar ve kapanış
Allah daha iyi etsin cancağızımÇok şükür Cancağzım, iyiyim bende.
O zaman davet sofrası değil de, ev ahalisine iftar daha uygun olur benim açımdan.Nasip canım
Zaten sofra kalabalık kabul etmeyeceğim. En fazla 4 çeşit olacak. Ek olarak isteyen pilav ve salata yapabilir. Yani misafir olmadan bile bunu hazırlarız
İsteyen 4, isteyen 5 yapsaYa bana her şey uyar ben zorlamasın diye 4 dedim yoksa 5 olsun.
Biri Zanom'u durdursunBana kalsa börekler, dolmalar, ramazan pidesi, içli köfte vs sanki misafir gelecek gibi bir dülğnce vardı
Ama işte o zaman katılım az olur herkes yapmak istemezBana kalsa börekler, dolmalar, ramazan pidesi, içli köfte vs sanki misafir gelecek gibi bir dülğnce vardı
Hiç katılmadım yaa, tam olsun dedimdiBiri Zanom'u durdursun
Çok şükür Canom, yemeğimi yedim dinleniyorum.Ben iyiyim sen nasılsın
Bence 5 iyiAma işte o zaman katılım az olur herkes yapmak istemez
Geçen yıl 5 yapmıştık gayet iyiydi
Zaten en fazla 4 ya da 5 olacak. İstersen 3 çeşit yapİsteyen 4, isteyen 5 yapsa
Afiyet olsun canım işler nasıl gidiyorÇok şükür Canom, yemeğimi yedim dinleniyorum.
Onu konuşun sonra sorun olmasınBence 5 iyi
Şimdi içli köfte ve sarma ikisi kardeş kardeş yanyana olmaz mı diyorsunZaten en fazla 4 ya da 5 olacak. İstersen 3 çeşit yap
Aaa bak o zaman olurNasip canım
Zaten sofra kalabalık kabul etmeyeceğim. En fazla 4 çeşit olacak. Ek olarak isteyen pilav ve salata yapabilir. Yani misafir olmadan bile bunu hazırlarız
HaklısınHiç katılmadım yaa, tam olsun dedimdi
Aynen öyle elticimO zaman davet sofrası değil de, ev ahalisine iftar daha uygun olur benim açımdan.
Gelsinler konuşalımOnu konuşun sonra sorun olmasın
ÇorbaYa bana her şey uyar ben zorlamasın diye 4 dedim yoksa 5 olsun.
Canoo naptın yaa 5 neeeBence 5 iyi