Geçmiş olsun canımAşko diyet olunca her şeyi deniyoruz
Yulafı sadece birkaç kez kahvaltı niyetine yedim. Yumurtanın fazlası yüzümde bir sürü sivilce yaptı. Malum safra yok, karaciğer problemli
Kabak cidden güzel verdiriyor. Pazartesi kabaktan devam
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım
İhtiyacınız yokturda ondan yapmıyosunuzdurGel sana da sarılayım bi an kendimi yalnız hissettim
Doğru bu seferde sürekli niye bu kadar zayıfsın kilo al diyorlarİhtiyacınız yokturda ondan yapmıyosunuzdur
Güzel tarifler denersen at bana da aşkoAşko diyet olunca her şeyi deniyoruz
Yulafı sadece birkaç kez kahvaltı niyetine yedim. Yumurtanın fazlası yüzümde bir sürü sivilce yaptı. Malum safra yok, karaciğer problemli
Kabak cidden güzel verdiriyor. Pazartesi kabaktan devam
Ben de yapmıyorum, sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Malum yaş itibari ile şu saatten sonra kilo alırsam vermek çok zor olacak.Herkes diyet yapıyor bi diyet yapmayan ben miyim acaba başka diyet yapmayan var mı
En iyisini yapıyorsun. En güzeli sağlıklı beslenmekBen de yapmıyorum, sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Malum yaş itibari ile şu saatten sonra kilo alırsam vermek çok zor olacak.
Oylama bitmiş, oy sayıları değişmiş.
1. olan arkadaşı tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim
Ne güzel çok şanslısınDoğru bu seferde sürekli niye bu kadar zayıfsın kilo al diyorlar
Aslında bana göre iyi
Çok heyecanlıKim kaparsa benimde aklımda o vardı
Tamam aşkomGüzel tarifler denersen at bana da aşko
Cidden öyleBen de yapmıyorum, sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Malum yaş itibari ile şu saatten sonra kilo alırsam vermek çok zor olacak.
Çok kolay alınıyor, zor veriliyor maalesefCidden öyle40 yaş sonrası vermek zor oluyor
Peki abla mesela çorba tarifle yapılmayacak ya onda da mı herkese aynı çeşit verilmeyecek. Ya da meze tarzı şeyler aynı olma ihtimali var mıÇok heyecanlı
Maşallah canım inşallah böyle devam edebilirsinÇok kolay alınıyor, zor veriliyor maalesefÖmrümde 50 li kiloları son 3-4 senede gördüm.55 in üstüne çıkmamaya çalışıyorum
Yok canım onu istediğiniz gibi yapabilirsinizPeki abla mesela çorba tarifle yapılmayacak ya onda da mı herkese aynı çeşit verilmeyecek. Ya da meze tarzı şeyler aynı olma ihtimali var mı