Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen birdaha tahminde bulunma….Gerçekten berbat tahminlerim var.
Ben de sevinmiştim sütlaç magnolia dışında da birinci olabiliyor demek ki diye ama NO.Kim demiş bitti, biz bitti demeden bitmez edasıyla yükseldiler
Vallahi öyle oldu canomKim demiş bitti, biz bitti demeden bitmez edasıyla yükseldiler
Ayy bide benden tırsıyorlar. Minnoş minnoş takılıyorum oysakiBen de sevinmiştim sütlaç magnolia dışında da birinci olabiliyor demek ki diye ama NO.
Aşkom
Sen o diğerini yapsaydın var yaaaAyy bide benden tırsıyorlar. Minnoş minnoş takılıyorum oysaki
Çok teşekkür ederim ilk defa katılıyorum Tarifi denemenizi tavsiye ederim hafif ve lezzetli ben çok seviyorum borcamda da oluyor sonra dilim dilim rahat çıkıyorBegonya2 ile tanışmıyoruz herhalde ben çok beğendim sizin tarifi hususi tebrik ederim ,limonlu şeylere bayılırım çok güzel duruyorlardı .Ellerinize sağlık
Artık kolla kendini ,naneli seni bakışları ileGerçekten berbat tahminlerim var.
Tüm bilgilerini gözden geçiriyor şuan naneli şekerArtık kolla kendini ,naneli seni bakışları ile
Olsun datlum fasulye olmadın bariNasip değilmiş yavrimu supanglesini de Nevreste yapmış oldu
Daha iki hakkım var ne fasulyesiOlsun datlum fasulye olmadın bari
Rica ederim ,ilk fırsatta deneyeceğim.O zaman da etiketlerim siziÇok teşekkür ederim ilk defa katılıyorum Tarifi denemenizi tavsiye ederim hafif ve lezzetli ben çok seviyorum borcamda da oluyor sonra dilim dilim rahat çıkıyor
Uzak fasulyesiDaha iki hakkım var ne fasulyesi
Ramazan da iftar sofrası ile ilk defa yarışacağım bu arada sahura katılmıştımUzak fasulyesi
Nanelinin Gazabı 1 sinemalarda …Tüm bilgilerini gözden geçiriyor şuan naneli şeker
Costur costur costur neler gelecek kim bilirRamazan da iftar sofrası ile ilk defa yarışacağım bu arada sahura katılmıştım