Lütfen birdaha tahminde bulunma….Gerçekten berbat tahminlerim var.
Ben de sevinmiştim sütlaç magnolia dışında da birinci olabiliyor demek ki diye ama NO.Kim demiş bitti, biz bitti demeden bitmez edasıyla yükseldiler
Vallahi öyle oldu canomKim demiş bitti, biz bitti demeden bitmez edasıyla yükseldiler
Ayy bide benden tırsıyorlar. Minnoş minnoş takılıyorum oysakiBen de sevinmiştim sütlaç magnolia dışında da birinci olabiliyor demek ki diye ama NO.
Sen o diğerini yapsaydın var yaaaAyy bide benden tırsıyorlar. Minnoş minnoş takılıyorum oysaki
Çok teşekkür ederimBegonya2 ile tanışmıyoruz herhalde ben çok beğendim sizin tarifi hususi tebrik ederim ,limonlu şeylere bayılırım çok güzel duruyorlardı .Ellerinize sağlık
Artık kolla kendini ,naneli seni bakışları ileGerçekten berbat tahminlerim var.
Tüm bilgilerini gözden geçiriyor şuan naneli şekerArtık kolla kendini ,naneli seni bakışları ile
Olsun datlum
Teşekkür ederim bebeğim
Daha iki hakkım var ne fasulyesiOlsun datlumfasulye olmadın bari
Rica ederim ,ilk fırsatta deneyeceğim.O zaman da etiketlerim siziÇok teşekkür ederimilk defa katılıyorum Tarifi denemenizi tavsiye ederim hafif ve lezzetli ben çok seviyorum borcamda da oluyor sonra dilim dilim rahat çıkıyor
Uzak fasulyesiDaha iki hakkım var ne fasulyesi
Ramazan da iftar sofrası ile ilk defa yarışacağım bu aradaUzak fasulyesi
Nanelinin Gazabı 1 sinemalarda …Tüm bilgilerini gözden geçiriyor şuan naneli şeker
Costur costur costurRamazan da iftar sofrası ile ilk defa yarışacağım bu aradasahura katılmıştım