- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Zenginlik bu işte sjksjksjk çaklıtsız kahvede içelemiyormuşTürk kahvesini onsuz içemem zaten genelde de Türk kahvesi içmem abla.
Güzel kilo verdiriyor bu kahvede,diyetle beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zenginlik bu işte sjksjksjk çaklıtsız kahvede içelemiyormuşTürk kahvesini onsuz içemem zaten genelde de Türk kahvesi içmem abla.
O zaman içilsinnnnnnnnn. ️Zenginlik bu işte sjksjksjk çaklıtsız kahvede içelemiyormuş
Güzel kilo verdiriyor bu kahvede,diyetle beraber
Kesinlikle ilk içtiğide tadı değişik gelebilir sonra alışıyorsun tadına,bir kaç gün sonra wc'de fark edeceksin yağ attığını.O zaman içilsinnnnnnnnn. ️
Ramazana yakın olurNevreste Ramazan kategorisi ne zaman açılacak?
Tamam canımRamazana yakın olur
Günaydın canlarimmm
Ne olduuuuğğğgunaydin cicem böceğiiiimmm
Özel Günaydın bekledim ,azıcık trip yapayım dedim Günaydın kuzumNe olduuuuğğğgunaydin cicem böceğiiiimmm
Yerüüünnnnn bundan sonra unutmadigim müddetçe sana ayrı günaydın dicem bal ümmmmÖzel Günaydın bekledim ,azıcık trip yapayım dedim Günaydın kuzum
Yiiii takılıyorum kuzum yaYerüüünnnnn bundan sonra unutmadigim müddetçe sana ayrı günaydın dicem bal ümmmm
Biliyorum canımın içisinnnnnYiiii takılıyorum kuzum ya
Sen de beniiimBiliyorum canımın içisinnnnn
Günaydın herkese
Gerçekten berbat tahminlerim var.Margaret Hale kuşum öngörülerinle harcadın naneliyi resmen Mag ile sütlaç devri bitti der demez,coştular
Kim demiş bitti, biz bitti demeden bitmez edasıyla yükseldilerMargaret Hale kuşum öngörülerinle harcadın naneliyi resmen Mag ile sütlaç devri bitti der demez,coştular