- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Niye hava mı söndürüyorsunEyvallah da o eskilerde kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye hava mı söndürüyorsunEyvallah da o eskilerde kaldı.
Vallahi öyle yaSen tüm kankalari çağırsan hep birinci olursun ne güzel her ilden
Alo alo Tekirdağ ses verYa geçmişim niye söylemiyorsunuz
Ben kankalarımı toplayıp geleyimAlo alo Tekirdağ ses ver
2 çeşit yemek ortaya bi salata bile koyup yiyemiyorum ki yedirmiyorrrlaarrrNiye aşsın yaparsın
Sen oylamalara yön vermiyor muydun zaten yanlış mı hatırlıyorum öyle bir şeyler zırvalıy ay pardon söylüyorlardıBen kankalarımı toplayıp geleyim
Sihirli çubuğum var ama bakımdaSen oylamalara yön vermiyor muydun zaten yanlış mı hatırlıyorum öyle bir şeyler zırvalıy ay pardon söylüyorlardı
Maşallah bizeKız biz 5.lik için kapışıyormuşuz niye demiyon beklediğimden iyiymiş yine ya Nevreste
Ay sanarsın kimse davet sofrası ayarlamiyor zaten illaki hazırlıyoruz yaparken iki fotoğraf çekeceksin HonkiponkitorinoNiye aşsın yaparsın
Supangleninki sürpriz değil ama benimki sürpriz.Maşallah bize
Devam edeceğiz yaniKız sus ben birinci olcam ama şimdi değil böyle masa falan kurmalı kategoriler beni aşarr
Ya bir gitSupangleninki sürpriz değil ama benimki sürpriz.
Tekirdağ tayfa beni bul asıl ben bul yaniAlo alo Tekirdağ ses ver
Supangleyi sevmeyen de ne bileyim…Ya bir git
Supangle bir sen bir ben yapınca oy aldı
Sadece 1 kişi var sanırımTekirdağ’daki Bayburtlu hemşehrilerim, 5969’lar duyuyor musunuz sesimiiiiii
Söyle kankirellalarına üye oluversinlerSadece 1 kişi var sanırım