- 21 Kasım 2017
- 27.576
- 120.597
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mangolia zirveyi bırakmıyorİkinci olmuşum acilen hemserilerime haber vereyim
Yok o kandil simidi değil, ama ev yapımı hazırlardan.Kandil simitleri hazır mı
Ben de sen ve hale fasillelikten çıkınca birinci olmayı çok olmayı istiyordumHerkesin bir rakibi var
Suvazlılar oy verse yeter.İkinci olmuşum acilen hemserilerime haber vereyim
Kk da Sivas'lı yok sankiSuvazlılar oy verse yeter.
Vardır illa ki. Ben bir tane biliyorum ama el birliğiyle kaçırdık kadını. İpucu: Duş başlığı reis.Kk da Sivas'lı yok sanki
Benzer işler. Afiyet olsunYok o kandil simidi değil, ama ev yapımı hazırlardan.
Olursun belki nasip kısmetBen de sen ve hale fasillelikten çıkınca birinci olmayı çok olmayı istiyordum
Bende iki kişi tanıyorum biri sarkisladaydı şimdi tayin oldu maraşta senin dediğin kişi değil amaVardır illa ki. Ben bir tane biliyorum ama el birliğiyle kaçırdık kadını. İpucu: Duş başlığı reis.
Seniiii hınzırrrrrİkinci olmuşum acilen hemserilerime haber vereyim
Gerçek sanan olurdaSeniiii hınzırrrrr
Can çekişiyorum yine helpMangolia zirveyi bırakmıyor
Hemşerilere seslenCan çekişiyorum yine help
Herkes sandık başına diyorum sevgili hemşerilerimHemşerilere seslen
Siteye havuz da yaptiracakmısınHerkes sandık başına diyorum sevgili hemşerilerim
Kız sus ben birinci olcam ama şimdi değil böyle masa falan kurmalı kategoriler beni aşarrAlisiliyor be zamanla sende alışacaksın inşallah
Hepinizi pro yapacam helaaal sağlam giriş yapmış :)Siteye havuz da yaptiracakmısın
Kızım okul başkanlık konuşması hiç kimseyi tanımazken başkan olmuştu
Sen tüm kankalari çağırsan hep birinci olursun ne güzel her ildenNevşehirli kankalarımı çağırayım
Niye aşsın yaparsınKız sus ben birinci olcam ama şimdi değil böyle masa falan kurmalı kategoriler beni aşarr