- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Kuzu ben göremiyorum bı deniyim dedim yapmıştımTakvimin çok yakışmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu ben göremiyorum bı deniyim dedim yapmıştımTakvimin çok yakışmış![]()
Neyse denemiş olmuşsunKızlar sabah az bakınayım dedim, yazı stili büyüyor mu diye bakarken üyelik iptali ile ilgili buton vardı, birşeyleri yanlış anlayıp orayı tıkladım, sonradan tekrar girdim ki üyelik iptali yapmışımtekrar açtırmak için şu numaraya e postasını whatsappla mesaj atın yazıyordu, ne yapacağımı bilemedim, müsait de değildim uğraşmay
Nevreste ye mesaj atmak geldi aklıma, sonradan o tıkladığım yere tıkladım da yeniden açıldı.
Sabah sabah bayağı stres yaşadım
Neymiş bilmediğin, emin olmadığın şeyleri fazla kurcamayacakmışsın
![]()
Vayyy 53 kilo bide süpersinKuzu ben göremiyorum bı deniyim dedim yapmıştım
Sağol ablam 49 dan 53 anca böyle gorebildimVayyy 53 kilo bide süpersin![]()
Pericimmm neler görüdüm öyle,hiç haberim ble yoktu bebek geliyor süper yaaa sağlıcakla gelsin şimdiden çok sevindimSağol ablam 49 dan 53 anca böyle gorebildim,doğum yapıncaya kadar sürer ancak
![]()
Sagolasin Ablacımmm amin inşallahPericimmm neler görüdüm öyle,hiç haberim ble yoktu bebek geliyor süper yaaa sağlıcakla gelsin şimdiden çok sevindim![]()
![]()
![]()
Ablacım içiyorum. İki hafta oldu. Veriyorum kilo çok şükürNevreste kahve durumları nasıl içiyormusun sonuçlar nasıl fsrk ettimi biraz.
Herkes öğrenmiş oldu işteKuzu ben göremiyorum bı deniyim dedim yapmıştım
Hayırlı olsun takviminSagolasin Ablacımmm amin inşallah![]()
![]()
Yanlışlıkla yapmışHayırlı olsun takvimin![]()
Anammmmmm dünya ya bir çırpı daha mı geliyorSagolasin Ablacımmm amin inşallah![]()
![]()
Ne gelişin belli, ne de gidişinSizler hiç farketmeden gittim geldimEn kısa üyelik iptali yaptırıp geri gelen ben miyim acaba?
![]()
Gebe değilmiymişYanlışlıkla yapmış![]()
Kendi karar versin ama hayırlı olsunları kabul ettiğine göre gebeymişGebe değilmiymiş![]()
İyi mademKendi karar versin ama hayırlı olsunları kabul ettiğine göre gebeymiş![]()
![]()
Adı şahane, bahti da öyle olsunHerkes öğrenmiş oldu işte![]()
![]()
hoş gelmiş Nevcankukjenasyas
![]()
İyi madem
Bizde yanlışlıkla bir şeyler yapmayalım![]()
Amin inşallah Zenna’mAdı şahane, bahti da öyle olsun![]()