- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Gözün aydın yaza görür inşallah artıkPerşembe akşamı bizim tayfa geliyor pazar günü dönecekler,bizim minnoş galata kulesini görmek istiyormuş orasıda tadilatta şimdi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın yaza görür inşallah artıkPerşembe akşamı bizim tayfa geliyor pazar günü dönecekler,bizim minnoş galata kulesini görmek istiyormuş orasıda tadilatta şimdi .
Çok sağol,eğer aklına gelirse gidelim der tabi,yakından görmek ister bence.Gözün aydın yaza görür inşallah artık
Bence de ,çok güzel bir yer gibi görünüyorÇok sağol,eğer aklına gelirse gidelim der tabi,yakından görmek ister bence.
Tarihi bir yer nede olsa,ben bile hiç gitmedim oraya,o çevreye gittimde galataya gitmedim nedense.Bence de ,çok güzel bir yer gibi görünüyor
Genelde aynı şehirde yaşayınca öyle oluyor ,gezmeye giden birinin ilk gidecegi yerlerden biri orasiTarihi bir yer nede olsa,ben bile hiç gitmedim oraya,o çevreye gittimde galataya gitmedim nedense.
Gideriz diye sallıyoruz nedense,gitmek lazım aslında .Genelde aynı şehirde yaşayınca öyle oluyor ,gezmeye giden birinin ilk gidecegi yerlerden biri orasi
Bence de ,güzel yerGideriz diye sallıyoruz nedense,gitmek lazım aslında .
Tepeye çıkarsam uçayım demi hazerfan gibi ne dersinBence de ,güzel yer
Bence deneme şekerciğim yaTepeye çıkarsam uçayım demi hazerfan gibi ne dersin
Kırmayım şimdibir yerlerimiBence deneme şekerciğim ya
Jiletle kazimasinlarKırmayım şimdibir yerlerimi
Orası kesin zatiJiletle kazimasinlar
Takvimin çok yakışmış
Çok geçmiş olsunKızlar sabah az bakınayım dedim, yazı stili büyüyor mu diye bakarken üyelik iptali ile ilgili buton vardı, birşeyleri yanlış anlayıp orayı tıkladım, sonradan tekrar girdim ki üyelik iptali yapmışım tekrar açtırmak için şu numaraya e postasını whatsappla mesaj atın yazıyordu, ne yapacağımı bilemedim, müsait de değildim uğraşmay Nevreste ye mesaj atmak geldi aklıma, sonradan o tıkladığım yere tıkladım da yeniden açıldı. Sabah sabah bayağı stres yaşadım Neymiş bilmediğin, emin olmadığın şeyleri fazla kurcamayacakmışsın
Sizler hiç farketmeden gittim geldim En kısa üyelik iptali yaptırıp geri gelen ben miyim acaba?Çok geçmiş olsun
Garib deynomm beniiim çok merak iyi değil ne oynuyon çok geçmiş olsunKızlar sabah az bakınayım dedim, yazı stili büyüyor mu diye bakarken üyelik iptali ile ilgili buton vardı, birşeyleri yanlış anlayıp orayı tıkladım, sonradan tekrar girdim ki üyelik iptali yapmışım tekrar açtırmak için şu numaraya e postasını whatsappla mesaj atın yazıyordu, ne yapacağımı bilemedim, müsait de değildim uğraşmay Nevreste ye mesaj atmak geldi aklıma, sonradan o tıkladığım yere tıkladım da yeniden açıldı. Sabah sabah bayağı stres yaşadım Neymiş bilmediğin, emin olmadığın şeyleri fazla kurcamayacakmışsın