Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim kuzumCennam çok teşekkür ederim
Canım evvosum balım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, güzel günler goresiniz birlikte inş hayırla gelsin minnakimHayırlı akşamlar canlar Bizim bugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz belli oldu 22 şubat sezeryan olacak Allah nasip kısmet ederse benim tombik oğlum haftasından baya ilerde çünkü hala makat geliş olduğu içinde kesinleşti du eder dua beklerim canlar
Sen nirdesinnŞık şık şıkkk
Dün bende bir konuya bir kaç kez denedim olmadı önemsiz diye eklemedim sonra şu an bilmiyorum sorun var mıDosya eklede cıkıyor ama fotoğraf simgesine basınca olmuyor
Dosya ekle kısmından oluyor ama onda düzenleyemiyorumDün bende bir konuya bir kaç kez denedim olmadı önemsiz diye eklemedim sonra şu an bilmiyorum sorun var mı
Ben de sorun yokKızlar fotoğraf ekleyemiyorum ya sizde de öyle mi
Ben hep dosya ekleden ekliyorumDosya ekle kısmından oluyor ama onda düzenleyemiyorum
Ama öyle karışık olmuyor mu nasıl düzenliyorsun sonraBen hep dosya ekleden ekliyorum
Ekle gerekirse ben düzenlerimAma öyle karışık olmuyor mu nasıl düzenliyorsun sonra
Sag ol abla simdi o dediklerini yapıyorum olmazsa öyle yapayımEkle gerekirse ben düzenlerim
Ekleme sırası ile görünüyor ilk başlarda sagolsun onaylayan modarator düzenliyor duAma öyle karışık olmuyor mu nasıl düzenliyorsun sonra
Öyle yaptım valla suan olmadı cünküEkleme sırası ile görünüyor ilk başlarda sagolsun onaylayan modarator düzenliyor du
Öyle yaptım ablacım ugrastırmıs olcam ama olmadıEkle gerekirse ben düzenlerim