- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Bize sütlaç mı yapacaksın almıştır birileriBana sütlaç yazmazsanız olay çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize sütlaç mı yapacaksın almıştır birileriBana sütlaç yazmazsanız olay çıkar
KapılmışBize sütlaç mı yapacaksın almıştır birileri
Buralar üç harfli market indirimi bekleyen teyzeler modundaKapılmış
İlk 10 dakikada bitiyorBuralar üç harfli market indirimi bekleyen teyzeler modunda
Ben kaçıncı sırada aldım tarifiİlk 10 dakikada bitiyor
Maksimum ilk 5 tirBen kaçıncı sırada aldım tarifi
Kapıda bekleyenlerden oluncaMaksimum ilk 5 tir
İlk 5. dakikada tarifini netleştirmişizKapıda bekleyenlerden olunca
Hayırlısıyla gelsin bebisHayırlı akşamlar canlar Bizim bugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz belli oldu 22 şubat sezeryan olacak Allah nasip kısmet ederse benim tombik oğlum haftasından baya ilerde çünkü hala makat geliş olduğu içinde kesinleşti du eder dua beklerim canlar
Çok teşekkür ederimHayırlısıyla gelsin bebis
BeklerizGidiyom demek için kapıdan uğradım uzun sohbete gelmeye niyetim vardı ama işler bitmedi, ben bittim. yatıcam. Başka zamana kısmetse
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah canımHayırlı akşamlar canlar Bizim bugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz belli oldu 22 şubat sezeryan olacak Allah nasip kısmet ederse benim tombik oğlum haftasından baya ilerde çünkü hala makat geliş olduğu içinde kesinleşti du eder dua beklerim canlar
Sağlıkla gelsin inşallahHayırlı akşamlar canlar Bizim bugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz belli oldu 22 şubat sezeryan olacak Allah nasip kısmet ederse benim tombik oğlum haftasından baya ilerde çünkü hala makat geliş olduğu içinde kesinleşti du eder dua beklerim canlar
Teşekkür ederim canom inşallahSağlıcakla kucağınıza alın inşallah canım
Cennam çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin inşallah